Jan Lehrmann og Christian Arnfeldt investerede 1,5 millioner kroner i RaskRask.dk. Pressefoto: Carsten Andersen/DR

Jan Lehrmann og Christian Arnfeldt investerede 1,5 millioner kroner i RaskRask.dk. Pressefoto: Carsten Andersen/DR

"Nu skal vi udvide": RaskRask.dk masserede kæmpe investering ud af løver

Massage-udbyderen RaskRask.dk fik to løver til at investere 1,5 millioner kroner

Af
Danni Paulsen

Torsdag aften løb det populære DR-program Løvens Hule atter over skærmen, og igen var en fremadstormende aarhusiansk iværksætter med.

Denne gang var det 33-årige Albert Kirk Iversen, som fik en af de større investeringer med sig fra programmet.

1,5 millioner kroner fik han til at videreudvikle sin onlineplatform, hvorfra han udbyder massage ved indtil videre 130 tilknyttede massører landet over, som bevæbnet med varme hænder, briks og olier kører ud til folks hjem eller til virksomheder.

RaskRask.dk havde arrangeret en massage, så løverne kunne slappe lidt af op til forhandlingerne. Pressefoto: Carsten Andersen/DR

RaskRask.dk havde arrangeret en massage, så løverne kunne slappe lidt af op til forhandlingerne. Pressefoto: Carsten Andersen/DR

"Fedterøv"

Med investeringen fik RaskRask.dk, som holder til på Aarhus Ø og i Brabrand, også to skarpe erhvervsfolk i form af Christian Arnstedt og Jan Lehrmann.

"Det var vores to 'yndlings-løver'. De kommer med hver deres kompetencer og er lidt en drømmesammensætning for os," siger en jublende Albert Kirk Iversen til Lokalavisen.

Allerede tilbage i 2018 skrev Lokalavisen en artikel om RaskRask.dk. Dengang var 70 massører tilknyttet, og siden er forretningen bare vokset.

I tv-studiet var løverne da også imponerede over udviklingen og de mere end 11.000 bookinger RaskRask.dk havde fået op til optagelserne i september.

Inden den benhårde forhandling gik i gang, havde Albert Kirk Iversen arrangeret en skuldermassage til løverne. Det affødte et grinende "fedterøv" fra Jesper Buch.

"Men det hjalp med lidt smørelse i form af skuldermassagen," griner Albert Kirk Iversen.

Fik yndlings-løverne

Flere løver bød sig til, men efter et kort udskillelsesløb stod Christian Arnstedt og Jan Lehrmann tilbage med et samlet bud på 1,25 millioner kroner for 20 procent. Det fik Albert Kirk Iversen dog dygtigt forhandlet op til 1,5 millioner for 20 procent. Fra start var han ellers gået ind med et tilbud på 600.000 kroner for fem procent.

"De synes, det var højt, og jeg vidste godt, at de ville gå mig på klingen med den værdisætning. Jeg var forberedt på at skulle forsvare det, og det var også taktikken at sætte barren lidt højt, så der var noget at forhandle om."

Parterne fandt dog hinanden, og RaskRask.dk-stifteren er ovenud tilfreds med resultatet.

"Vi gik gerne på kompromis med værdisætningen for at få Christian og Jan med. Jan har en bred erfaring med platforme fra sin tid med Bilbasen.dk og Autobutler.dk, og Christian kommer med en knivskarp konsulentbaggrund og kan være en kæmpestor hjælp til det strategiske og talmæssige. Og så har de jo begge et stærkt og værdifuldt netværk," konstaterer Albert Kirk Iversen, som fortæller at langt størstedelen af tiden i studiet gik med en masse talsnak, men at store dele er klippet væk i programmet.

Albert Kirk Iversen pitcher sit koncept i Løvens Hule. Pressefoto: Carsten Andersen/DR

Albert Kirk Iversen pitcher sit koncept i Løvens Hule. Pressefoto: Carsten Andersen/DR

Udvider til andre brancher

Et af kritikpunkterne fra løverne gik på, at der ikke var nok massører tilnyttet, men det skal der nu arbejdes hårdt på. Og så skal investeringen bruges på flere ting.

"Blandt andet lønninger, fordi vi har brug for flere hænder til at klare alle idéer, initiativer og henvendelser. Vi skal simpelthen udvikle os. Derudover har vi arbejdet benhårdt på en app og et stort it-system, som gør det hele lettere for massørene, kunderne og administrationen. Og så skal der selvfølgelig markedsføres."

Løverne elsker jo ordet 'skalering'. Hvad er jeres ambitioner på den front?

"De kunne jo se, at vi var vækstet meget og så derfor gode muligheder for skalering. På længere sigt vil vi gerne ud til andre sundhedsbrancher og eksempelvis tilknytte passionerede psykoterapeuter, personlige trænere eller coaches, som gerne vil udøve deres faglighed og hjælpe andre mennesker, men som ikke lige kan overskue administrationen og markedsføringen. Vi ser et stort potentiale i den tilgang på andre områder end massage," forklarer Albert Kirk Iversen, som dog først og fremmest vil fokusere på at komme ud til flere virksomheder.

"Det er meget oppe i tiden hos firmaer at tilbyde massageordninger til medarbejderne."

Han forsikrer, at RaskRask.dk vil blive ved med at have hovedsæde i Aarhus, hvor der i øjeblikket er 14 massører tilknyttet.

Publiceret 13 February 2020 20:55