Pressefoto

Butik med børnemøbler åbner i historisk bygning i Aarhus

Flexa, der producerer børnemøbler i dansk design, flytter i april fra Hornsyld til den ikoniske ejendom Bispegården i Aarhus centrum

I april kan aarhusianerne finde møbler til børneværelset i den ikoniske bygning Bispegården i Aarhus C. For der flytter Flexa sit hovedkontor ind med tilhørende butik. Det oplyser producenten af børnemøbler selv i en pressemeddelelse.

Det nye lejemål består af cirka 1.100 kvadratmeter. På den første etage vil firmaets marketing-afdeling ligge side om side med Flexa HOUSE, der er et helt nyt butikskoncept.

Der bliver tale om en helt ny form for shopping-oplevelse, hvor idéen er, at man ikke skal opleve at træde ind i en butik, men derimod i en lejlighed med flere forskellige rum, hvor forskellige koncepter vil folde sig ud i hjemlige omgivelser.

”Beslutningen om at flytte til Aarhus har været et ønske, der er opstået i naturlig forlængelse af virksomhedens transformation fra produktions- til design- og detailvirksomhed. Det er vigtigt for os at komme helt tæt på de danske forbrugere, så vi på første hånd kan få deres reaktioner på nye designs og tiltag, før vi ruller dem ud i hele verden,” sigerCarsten Dan Madsen, CEO i Flexa, i pressemeddelelsen og fortsætter.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Bispegården i det centrale Aarhus.

Bispegården i det centrale Aarhus. Pressefoto.

”Vi har i dag 140 Flexa franchise butikker i hele verden, men vi har manglet et sted herhjemme, hvor vi kan gå forrest med at teste nye tiltag af. Omsætningen i Danmark udgør en meget lille del af den samlede omsætning, men det er netop det danske design, der er vores succes i udlandet, vi er positioneret som en dansk designvirksomhed, så Danmark vil altid være et vigtigt testmarked”.

At valget falder på Aarhus centrum er ikke tilfældigt.

”Vi er ved at flytte os til at blive mere og mere digitale. Onlinehandel, både gennem vores forhandlere og for os selv, vil komme til at fylde langt mere i årene fremover og det kræver medarbejdere med andre kompetencer. Det har været svært for os at tiltrække de unge talenter til Hornsyld, så vi gik bevidst efter et sted tæt på offentlig transport, men også med parkeringspladser til både medarbejdere og kunder,” siger Carsten Dan Madsen.

jwh

Publiceret 27 January 2020 08:31