Arkivfoto.

Arkivfoto.

Vinylelsker og kæmpe AGF-fan er død

Manden bag pladebutikken Route66, Martin Lindholm, er død efter kort tids sygdom

Martin Lindholm er død efter kort tids sygdom. Det oplyser hans kone i et Facebook-opslag.

"Det er med umenneskelig og ubærlig sorg, at vi må meddele at min elskede mand, min soulmate, vores grundstifter, vores problemknuser, vores alt i denne verden mand - er gået bort efter voldsom hurtigt raserende sygdom," indledes Facebook-opslaget.

Hvis man er til vinylplader, og hvis man især brugte mange penge på dem i 1990'erne i Aarhus, så er man helt sikkert stødt på Martin Lindholm. Han grundlagde pladebutikken 'Route 66', og er om nogen en stor årsag til, at vinylplader er blevet 'in' igen. Han var også et meget kendt ansigt blandt mange AGF-fans, og i 1997 stod han bag tribute-pladen "Det er tanken der tæller", som indeholder sange, der hylder 'De Hviie'.

"Vi kæmper os igennem disse svære dage, bisættelse vil finde sted i næste uge - i stilhed, efter hans eget ønske," fortsætter Martin Lindholms kone i opslaget.

På Twitter har AGF valgt at kommentere på den sørgelige nyhed.

"Det er med sorg, at vi erfarer, at manden bag AGF-hyldestpladen “Det er tanken, der tæller”, Martin Lindholm er død. Martin - som var stifter af den ikoniske pladebutik, Route 66 og en ildsjæl for musikken - var en flittig gæst på Ceres Park. Æret være hans minde," skriver klubben på Twitter.

jwh

Publiceret 09 January 2020 13:25