Foto: Musikhuset Aarhus

Foto: Musikhuset Aarhus

Bedste billetsalg nogensinde:

Nyt rekordår i Musikhuset

Musikhuset Aarhus har i 2019 haft det bedste billetsalg i husets historie og det højeste antal besøgende til arrangementer nogensinde

Musikhuset Aarhus bliver sved med at lægge på. I 2018 slog man billetsalgsrekorden, og den er nu atter slået.

Det skriver kulturhuset i en pressemeddelelse.

Gæsterne strømmede til i 2019, og der blev solgt hele 353.288 billetter. Det flotte salg bliver bakket op af det højeste antal besøgende nogensinde. Hele 556.866 gæster deltog i Musikhuset-arrangementer, og tællere på dørene viser, at 937.364 mennesker det seneste år har været i Musikhuset.

"Det er forrygende, at historisk mange mennesker tilvælger stærke liveoplevelser i Musikhuset. Vi har de seneste år investeret massivt i at øge kvaliteten af vores forestillinger på tværs af alle genrer og forstærke den samlede oplevelse af at komme i Musikhuset. De seneste tal viser, at vi formår at tiltrække folk i alle aldre, og at folk gerne kommer langvejs fra for at få den rette oplevelse. Vi er umådelig stolte over den flotte opbakning fra vores gæster. Det viser os, at vi har et attraktivt program og formår at skabe rammerne om liveoplevelser i særklasse. Det er et stærkt fundament for fortsat udvikling”, siger Musikhusets direktør Jan Christensen.

 

Stort musicalår

2019 bød på det vildeste musicalår i Musikhusets historie.

Flashdance, Tarzan, Sanne – The musical og The Book of Mormon fik musicalglade gæster til at valfarte til Musikhuset. De tre musical var også de tre bedst sælgende arrangementer i året, der gik.

I sommer rockede Musikhusparken med 23 gratis koncerter på den nye udendørs scene i Spejlbassinet. Her samledes tusindvis af mennesker til koncert med blandt andet Patti Smith, Band of Horses og dobbeltkoncerten med Mads Langer og Tina Dickow.

2019 blev også året, hvor Musikhuset indviede et nyt brasserie og cocktailbar, Maestro.

Ifølge Musikhuset ser succesen allerede nu ud til at holde ind i det nye, der igen kan blive et nyt rekordår.

Der er allerede solgt flere end 150.000 billetter til arrangementer i 2020, og især billetsalget til Susanne Bier og Thomas Helmigs nye musical Den Skaldede Frisør er brandvarmt.

 

Publiceret 03 January 2020 09:30