Søren E har åbnet madvogn, der står ved Rema 1000 på Gammel Kongevej i Viby.

Søren E har åbnet madvogn, der står ved Rema 1000 på Gammel Kongevej i Viby. Foto: Jeppe Rafn

Søren E langer nu burgere over disken i madvogn

Kendt madmand er flyttet og har åbnet madvogn i Viby

Af
Jeppe Rafn

Efter et par år i Viby Badmintonklub holder Søren E nu til i sin egen madvogn, der står ved Rema 1000 på Gammel Kongevej i Viby.

Søren Ejlertzen ville egentlig gerne være fortsat som forpagter af caféen i badmintonklubben, men de kunne ikke blive enige om åbningstiderne. Derfor langer han nu burgere og pomfritter over disken fra madvognen, som han købte i sommer for at kunne tage ud og lave mad til fødselsdage, konfirmationer og andre selskaber.

"Når nu jeg ikke skulle fortsætte i badmintohallen, var det held i uheld, at jeg havde købt madvognen. Det er jo bare at slå lugen op, og der kommer mange mennesker her," fortæller Søren Ejlertzen.

Viby J dreng

Han har fået tilbudt lokaler mange steder i byen, men har insisteret på, at han ville blive i Viby, hvor de helt rigtige lokaler endnu ikke er dukket op.

"Jeg er Viby dreng og skal ikke herfra. Det er her, jeg er et kendt ansigt og har alle mine stamkunder, der kommer for at få personlig betjening, smil og en kvik bemærkning. Jeg kender kunderne, og deres børn, og det, synes jeg, er fedt," siger Søren E.

For at understrege sin loyalitet og tilhørsforhold til bydelen har Søren E fået lavet t-shirts til sig selv og sine ansatte med Viby J-logo.

"Én gang Viby J, altid Viby J," siger han med et grin.

Kun burgere og fritter

Søren Ejlertzen er glad for sin transportable madvogn, men den giver nogle begrænsninger på grund af pladsen. Kunderne kan derfor ikke få ugens ret eller gryderetter, som han har været kendt for at tilbyde sammen med burgere og fritter.

Så indtil videre står menuen blandt andet på bearnaise burger, vegetarburger, bøfsandwich og paneret kylling med fritter.

Bøfsandwichen er et hit hos Søren E.

Bøfsandwichen er et hit hos Søren E. Foto: Søren E

"Kunderne kan godt forstå, at vi ikke har plads til det hele her. Vi vil gerne finde lokaler på et tidspunkt, men det skal være ordentlige lokaler, ellers bliver jeg i burgervognen, som fungerer fint."

Burgervognen ved Rema på Gammel Kongevej har åben alle dage pånær lørdag fra kl. 16.30 - 19.30.

Fakta

Søren Ejlertzen åbnede Søren E i 2006 på Viby Torv.

I 2009 solgte han den, men overtog den igen i 2013, hvor han rykkede til Tranbjerg i Grønløkkehallen.

I sommeren 2017 flyttede han tilbage til Viby og ind i badmintonhallen på Vårkjærvej.

I efteråret 2019 har han åbnet madvogn ved Rema 1000 på Gammel Kongevej i Viby.

Publiceret 05 December 2019 18:00