Kasper Eistrup og resten af Kashmir kommer til Ådalen i Aarhus 6. juni. Pressefoto

Kasper Eistrup og resten af Kashmir kommer til Ådalen i Aarhus 6. juni. Pressefoto

Eksklusivt:

Kashmir til Northside 2020

Kashmir giver kun to festivalkoncerter i 2020 - den ene er på Northside

Den aarhusianske festival, Northside, har tilføjet et ganske tungt navn til 2020-plakaten.

Kashmir, et af de mest populære danske rockbands gennem tiderne, kommer til Ådalen og giver koncert. Bandet med Kasper Eistrup i spidsen har valgt kun at spille to festivalkoncerter det kommende år, og valget er faldet på Northside og Odense-festivalen Tinderbox, der begge arrangeres af Down The Drain Group.

"Vi er enormt stolte af, at vi som de eneste to festivaler kan præsentere Kashmir på musikplakaten i både Aarhus og Odense. Vi har i flere år set frem til den dag, hvor tiden var inde til et festival-gensyn med bandet, for det er ganske få, der kan udfylde det rum og favne publikum, som vi ved, Kashmir kan. Det bliver uden tvivl to fænomenale og måske også sentimentale koncerter, fordi vi er så mange, der decideret har savnet dem og deres musik," siger festivalchef for Tinderbox og NorthSide, Brian Nielsen.

Det populære band er, om man så må sige, genopstået fra de døde. For fem år siden gik kvartetten fra hinanden for at fokusere på egne projekter. Blandt andet er forsanger Kasper Eistrup blevet en særdeles anerkendt kunstmaler.

Men nu har de valgt at finde sammen igen, og det kommende år skal de til Jyske Bank Boxen i Herning og Royal Arena i København for at give to eksklusive og udsolgte genforeningskoncerter.

Men nu får Aarhus altså også chancen for at opleve det store, legendariske bagkatalog har samlet siden pladedebuten i 1994.

Kashmir spiller på NorthSide lørdag den 6. juni.

dp

Publiceret 03 December 2019 14:21