Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Aarhusiansk butik dropper Black Friday:

Holder lukket for at pynte op til jul

Babydk, der ligger i Egå, har valgt ikke at være en del af Black Friday i år

Så er dagen kommet, som alle tilbudsjægere har ventet på et helt år. Det er i dag, at mange butikker vælger at skrue priserne helt i bund for at være en del af Black Friday-konceptet.

Men det er ikke alle butikker i Aarhus, der gider være med i år. Den Egå-baserede Babydk, der forhandler baby- og børnetøj, har valgt at sige helt fra i år. Faktisk holder den fysiske butik på Gåseagervej i Egå helt lukket i dag for at pynte op til jul. Det oplyser butiksindehaver Julie Hagge i et opslag på butikkens Facebook-side.

"Black Friday har vi deltaget i de sidste par år, men i år hopper vi af toget," indleder hun opslaget.

Det betyder, at der ikke vil være særlige Black Friday-tilbud i butikkens webshop, som altså holder åbent i dag. I stedet har hun valgt, at dagens overskud skal doneres til Børne Cancerfonden.

"Jeg er sikker på, a vi får en fantastisk fredag her i firmaet og ønsker jer alle derude det samme. Og så glæder jeg mig til at åbne butikken op igen på mandag," sluttes opslaget på Facebook.

Babydk's valg om at skrotte Black Friday i år er allerede blevet taget godt i mod af Facebook-sidens følgere. Opslaget bliver delt og i skrivende stund har 223 liket det.

jwh

Publiceret 29 November 2019 00:00