Pressefoto:

Pressefoto: Aarhus Kommune

Skøjtebanen foran Musikhuset i Aarhus åbner på søndag

Fra på søndag kan man igen skøjte foran Musikhuset. Åbningen af skøjtebanen markeres med gratis leje af skøjter og varm kakao

De sidste forberedelser af skøjtebaneisen er i fuld gang, så skøjtebanen foran Musikhuset kan tage imod kommende skøjteprinsesser og -prinser fra på søndag. Her står rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (RV), nemlig klar med en saks for at klippe snoren til skøjtebanen klokken 13.00, og så er den officielt åben. Det oplyer Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

”Skøjtebanen er for mange blevet en hyggelig jule- og vintertradition. En tur på skøjtebanen er god motion tilsat godt humør. Det er en fornøjelse at se, hvordan skøjtebanen år efter år samler mennesker om samvær og motion,” siger Rabih Azad-Ahmad i pressemeddelelsen.

Åbningen markeres med gratis varm kakao til de første 50. Der er også gratis lån af skøjter i den første time.

Som noget nyt er der i år er der opstillet en opvarmet opholdsvogn ved skøjtebanen. Her er det muligt at få sig et hvil og nyde medbragte mad- og drikkevarer.

Skøjtebanen er en af byens største udendørs mødesteder i vintersæsonen. Sidste vinter tog flere end 67.000 skøjtelystne børn, unge og voksne en tur på isen, oplyser Aarhus Kommune.

jwh

Publiceret 29 November 2019 10:15