Fotos:

Fotos: Arkiv/Brøchner Hotels

Nyt hostel i Aarhus' tidligere hovedbibliotek vil overraske med lokalt madunivers

Til foråret åbner Brøchner Hotels et nyt hostel-koncept i Aarhus, som blandt andet byder på en såkaldt food court i samarbejde med den Aarhus-etablerede gastronomiske iværksættervirksomhed MIB

Næste år åbner Brøchner Hotels et helt nyt hostel-koncept i bygningen i Mølleparken, hvor Aarhus' gamle hovedbibliotek lå. I det nye hostel, der får navnet BOOK1 Design Hostel, kan man som gæst se frem til at gå på opdagelse i et madunivers med lækre fristelser fra MIB, der blandt andet er kendt for madkoncepterne i Aarhus Lufthavn, Væddeløbsbanen, Ceres Park & Arena og tre bagerier i byen. Det oplyser Brøchner Hotels i en pressemeddelelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto:

Foto: Brøchner Hotels

”Med BOOK1 Design Hostel vil vi tilbyde gæsterne og de lokale i Aarhus en gastronomisk oplevelse, man ikke normalt forventer af et hostel. Det skal være interessant for både danske og internationale gæster og samtidig tilføre noget til Aarhus. MIB har lokal 'know how' og visionære ideer, og derfor var det oplagt at samarbejde om at skabe ekstraordinære oplevelser i fællesskab,” fortæller direktør hos BOOK1 Design Hostel, Martin Dyrholm, i pressemeddelelsen.

Varieret madunivers

Det nye såkaldte 'food court' på BOOK1 Design Hostel vil byde på et miks af madkoncepter. Blandt andet et bageri og morgenmadssted, en brændefyret grill med grillretter som kød, fisk og grøntsager, nordisk smørrebrød og et nordisk pizzakoncept. Maden kan nydes på langborde i en ’social dining’-stil eller som 'take away', der kan spises udendørs i Mølleparken – eller på farten.

”Det er første gang, at vi samler stort set alle vores koncepter under ét tag. Det bliver et åbent og imødekommende sted, hvor man vælger, hvad man har lyst til og hænger ud, hvor man har lyst til. Og med placeringen i så historisk en bygning som det gamle hovedbibliotek, er jeg sikker på, at det bliver et nyt vartegn for Aarhus”, fortæller Martin Ib, grundlægger af MIB, i pressemeddelelsen og fortsætter:

”Jeg glæder mig til at lære Brøchner Hotels endnu bedre at kende. Vi har mange fælles værdier, og jeg er meget betaget af det univers, de repræsenterer. Og frem for alt, så glæder jeg mig selvfølgelig til at servere god mad for vores gæster”.

BOOK1 Design Hostel og MIBfoodcourt åbner i april 2020.

jwh

OM BOOK1 DESIGN HOSTEL

  • Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner i april 2020 som nyt design hostel
  • 444 senge fordelt over 4-14 personers bunk dorms, større pod dorms, private dobbeltværelser og 4 private hostel suiter
  • Food court med et miks af madkoncepter
  • Barer og lounges
  • Sauna
  • BOOK1 Design Hostel er placeret i Mølleparken midt i Aarhus by med natur og åen lige foran

Kilde: Brøchner Hotels

Publiceret 20 November 2019 19:30