Michael Holm, Systematic.

Michael Holm, Systematic. Pressefoto

Hæder til Systematic-ejer: Leder succesfuld virksomhed med over 1.000 ansatte

Systematic-ejer Michael Holm kåret som Årets Ejerleder i Østjylland

Michael Holm, indehaver og leder af Aarhus-virksomheden Systematic A/S, er kåret som Årets Ejerleder 2019 i region Østjylland. Han modtager prisen for at have skabt en succesfuld, international virksomhed samt for sin indsats for at skabe bedre uddannelser og udvikling i it-branchen.

"Det er imponerende, at Michael Holm med stor succes er gået fra at lede en virksomhed med et enkelt produkt og ganske få ansatte til i dag at lede en international virksomhed med over 1.000 ansatte og tre divisioner med forskelligt fokus. Det kræver en meget betydelig selvudvikling," siger Mads Meldgaard, partner i PwC i Aarhus, i en pressemeddelelse.

PwC, Nykredit og Dansk Erhverv står bag prisen, som uddeles for 16. gang. De syv regionale vindere til videre til landskåringen, der finder sted 14. november.

Michael Holm stiftede Systematic i 1985. Virksomheden har hovedsæde på Søren Frichs Vej i Aarhus, hvor man er i fuld gang med at bygge et nyt hovedsæde i 15 etager med plads til 500 medarbejdere.

Systematic-ejerens nærmeste konkurrenter som årets ejerleder var Kim Thomas Rasmussen, ejerleder i PR Electronics A/S i Rønde, og Bo Fischer Larsen, ejerleder i IQ Metal A/S i Hasselager.

jr

Publiceret 08 November 2019 10:53