Regnbuen over kunstmuseet Aros i Aarhus.

Regnbuen over kunstmuseet Aros i Aarhus. Your rainbow panorama, Olafur Eliasson, 2006-2011, ARoS Aarhus Kunstmuseum. Foto: Anders Trærup

Charme og moderne arkitektur: Aarhus på top-30 liste over nye rejsemål

Rejsemedie har Aarhus med på liste over steder, man anbefaler at besøge i 2020

Aarhus er med på en liste over 30 byer og regioner i hele verden, som det anbefales at besøge i 2020. Listen udarbejdes af det internationale rejsemedie Travel Lemming og rejsebloggere, der belønner de 30 byer med titlen ’Emerging Destination Award 2020’.

Det oplyser VisitAarhus i en pressemeddelelse.

"Aarhus har virkelig imponeret vores dommere, der især lægger vægt på, at byen tilbyder turister en helt særlig stemning, hvor attraktionerne ikke er længere væk end en cykeltur gennem de charmerende gader. I kontrast til charme og historie byder byen også på innovativ og moderne arkitektur. Aarhus venter blot på at blive udforsket af endnu flere besøgende," siger Nathaniel Hake, direktør for Travel Lemming.

Hæderen vækker naturligvis glæde i VisitAarhus, der arbejder for at fremme turismen i Aarhusregionen.

”Det er et stort skulderklap at blive udvalgt af en så indflydelsesrig jury. Prisen er en anerkendelse af vores bestræbelser på at placere Aarhusregionen som en imødekommende og gæstfri destination med masser af spændende seværdigheder, en pragtfuld natur og kunst, kultur og historie i verdensklasse,” siger VisitAarhus direktør Pia Lange Christensen.

TravelLemming.com er et rejsemedie, der fokuserer på at udforske nye destinationer rundt om i verden. Siden 2017 er byer og regioner blevet kåret som 'Emerging Destinations'.

Gennem hele november kan rejsemediets læsere stemme på deres favorit blandt juryens udvalgte destinationer, og i december bliver ’Reader Choice Awards’ afsløret.

jr

Publiceret 05 November 2019 09:56