Foto: Anders Michaelsen

Kom til debat:

Hvordan løser vi de trafikale udfordringer i Aarhus?

Tirsdag inviterer Lokalavisen Aarhus sammen med Dokk1 og FO-Aarhus alle aarhusianere til debat om kommunens trafikale udfordringer

Af
Jonas Wrede Hansen

Aarhus Kommune med rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek (V) i spidsen lancerede tilbage i september måned en mobilitetsplan, der skal modernisere trafikken i kommunen. I planen fremgik det blandt andet, at kommunen forventer, at Aarhus vil vokse med 110.000 indbyggere frem mod 2050. Det betyder meget naturligt en øget trafikal belastning, og derfor foreslår rådmanden, at der bruges 16 milliarder kroner de næste 30 år på mobilitetsløsninger.

Men hvilke trafikale udfordringer oplever vi i dag i Aarhus Kommune, hvad kan vi forvente os i fremtiden og hvordan løser vi dem? Hvad er der af muligheder, og hvilke planer er allerede igangsat?

Det vil Lokalavisen Aarhus tage op, når avisen tirsdag 5. november inviterer til trafikdebat på Dokk1.

Her skal vi debattere nogle af de emner, som Lokalavisen Aarhus har fået ind via deres læsere og præsentere emnerne for blandt andre rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek. Arrangementet er gratis og for alle.

Debatten er desuden et samarbejde mellem Lokalavisen Aarhus, Aarhus Bibliotekerne og FO-Aarhus. Se arrangementet på Facebook her.

Trafik-debat på Dokk1

  • Tirsdag, 5. november fre klokken 17:00 til 18:30
  • Foregår på Rampen i Dokk1
  • I debatten deltager Bünyamin Simsek (V), rådmand for Teknik og Miljø, Claus Beck, direktør for Aarhus City Forening, Anders Nielsen, formand for Cyklistforbundet Aarhus og Thomas Kruse, formand for Midtbyens Fællesråd

Publiceret 04 November 2019 19:44