Spejlbuen Aarhus.

Spejlbuen Aarhus. Foto: Dansk Erhvervsprojekt.

Falck flytter ind i ikonisk kontorbygning i Skejby

Spejlbuen skal danne rammerne for omkring 200 medarbejderes dagligdag, når Falck flytter ind i den ikoniske kontorbygning i Skejby

Af
Sofie Amalie Skovsager

I udgangen af denne måned flytter godt 200 medarbejdere fra Falck fra midtbyen til Skejby i Aarhus Nord.

Colliers i Aarhus har på vegne af Dansk Erhvervsprojekt formidlet udlejningen af over 3.000 kvadratmeter kontorlokaler til Falck. Falck flytter ind i Spejlbyen på Brendstrupgårdsvej, som er en del af et attraktivt erhvervsområde i Skejby.

Benedichte Bruun, der er erhvervsejendomsmægler med speciale i kontorejendomme, har været ansvarlig for udlejningen.

"Falcks nye lokaler bliver tilpasset fremtiden for en moderne redningsvirksomhed. Spejlbuen er en ejendom i høj kvalitet med dejligt lysindfald og med et fantastisk udsyn over området. Hos Colliers oplever vi i øjeblikket en massiv søgning mod Skejby. Det, der trækker, er specielt Letbanen og gode parkeringsforhold - to parametre, der spiller en afgørende rolle for flere virksomheder blandt andet i forhold til rekruttering, og det var også netop dette Falck lagde vægt på, da de valgte denne lokation," fortæller hun i en pressemeddelelse.

Colliers har desuden udlejet et lager med tilhørende kontorer til Falck på Jens Olsens Vej i Aarhus N. Disse lokaler skal danne rammerne om den liggende sygetransport, som Falck udfører for Region Midt.

Falcks tidligere lokaler på Trindsøvej, Falck-Gården, blev kort før nytår solgt til A. Enggaard A/S og det forventes at området konverteres til boligformål indenfor de kommende år.

Afdelingsleder i Falcks ejendomsafdeling, Kristian Jaquet er tilfreds med den kommende flytning.

"Med vores fraflytning fra Falck-Gården har vi ledt efter egnede lokaler. Vi er glade for at skulle flytte ind i Spejlbuen, som lever op til de krav, vi har, for at tilfredsstille både kunder og medarbejdere," siger han i en pressemeddelelse.

Publiceret 04 November 2019 18:50