Pressefoto: Malte Riis

Pressefoto: Malte Riis

Ny sommertradition:

Tivoli Friheden klar med landets største blomsterfestival

En hel måned i 2020 vil blomsten være i centrum i Tivoli Friheden

I sommerferien 2020 skyder Tivoli Friheden en ny sommertradition i gang.

I hele juli vil den over 100 år gamle park danne rammen om landets største blomsterfestival under overskriften "Power og Flower", skriver forlystelsesparken i en pressemeddelelse.

Her vil gæster kunne opleve ganske særlige koncept-haver, og det internationale dekorationsfirma MK Illuminations vil bygge kæmpestore skulpturelle blomsterkunstværker, der senest har begejstreret publikum i Las Vegas.

Foruden et stort ønsketræ, plantebanko, blomsterparade, picnic i det fri og meget mere, bliver en del af parken døbt ”Fantasi og Eventyr”. Her fortæller talende træer deres over 200-årige historie, imponerende blomsterkunstværker og uventede dekorationer dukker op overalt, og så kan besøgende være med til at kåre ”Årets Blomsterkunstværk i Friheden”.

"Inspireret af den succes vi har haft med store events som Fed Fredag, Halloween og Jul i Friheden, satser vi nu på at skabe en ny sommertradition, der er i pagt med Frihedens DNA og som udspringer af parkens smukke omgivelser; Friheden er en oase midt i naturen - tæt på hjertet af Aarhus. Med forskellige temaer skal Blomsterfestivalen pirre alle sanser og komme helt ind under huden på vores besøgende. Så, vi hylder blomsten i fællesskab," siger Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen.

dp

Publiceret 24 October 2019 15:28