Julebelysning i Salling.

Julebelysning i Salling. Pressefoto

Jul i Salling: Kæmpe lystændingsfest og livekoncert med Kesi

Salling skyder gang i julen med den traditionsrige lystændingsfest og koncert på Strøget i Aarhus

Af
Sofie Amalie Skovsager

Traditionen tro inviterer Salling hele byen til lystænding af de funklende julelys på stormagasinets kæmpemæssige facade fredag 1. november klokken 19.

I år indtager hitmageren Kesi scenen på Strøget i Aarhus. Han er netop udråbt til årets danske solist ved Danish Music Awards. Der er derfor lagt op til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

Kesi

Kesi Pressefoto

Hvert år stimler tusindvis af forventningsfulde mennesker op foran Salling Aarhus, hvor de i fællesskab tæller ned, inden Sallings stormagasin bliver forvandlet til en kæmpe, funklende julegave.

"Vi glæder os hele året til denne særlige dag, hvor vi inviterer byen til julefest. Vi er meget stolte over, at vi hvert år kan give alle i hele byen en oplevelse ud over det sædvanlige, og det er en stor fornøjelse, at vi i år kan præsentere et af landets største navne på den danske musikscene," siger Sallings direktør Marianne Bedsted i en pressemeddelelse fra Salling.

Det summer af jul i Salling

Når lysene er blevet tændt, og koncerten er slut, inviterer Salling indenfor til julefest. Alle etager vil emme af julestemning med hyggelig musik, smagsprøver og små serveringer. I Salling Bageren kan du blandt andet smage årets første brunkager, og Salling Super byder på lune æbleskiver og hjemmelavet gløgg.

Program for lystændingsfesten:

  • Kl. 19: Karin Salling tænder julelysene
  • Kl. 19.10: Minikoncert med Kesi
  • Kl. 19.35-22: Salling byder indenfor i julevarmen

Stormagasinet holder i dagens anledning åbent helt frem til klokken 22. Det er en god idé at komme i god tid til lystændingen, da der forventes mange mennesker.

FAKTA OM JULELYSENE

• Det koster kun 12 kr. i timen at have julelysene tændt, da juleudsmykningen består af LED-lys

• Julelysene er designet af lysfirmaet Sirius, der også er kendt for deres julebelysning på Hotel D´Angleterre

• Det tager to uger at sætte julebelysningen op

• Julebelysningen er tændt i to måneder og bliver dermed taget ned 2. januar

Publiceret 22 October 2019 14:44