Chefredaktørens klumme:

Vi har brug for din hjælp til byens trafikudfordring, kære læser

Lokalavisen Aarhus sætter fokus på trafikken i Aarhus, og du kan som læser være med til at bestemme, hvad vi skal skrive om

Du og jeg gør det. Vores naboer gør det, og vores børn gør det. Vi færdes i trafikken i Aarhus. Nogle tager cyklen, andre kører med offentlige transportmidler, nogle går, og andre igen kører bil.

Trafik er et stort samtaleemne, hvad enten det er på jobbet eller over aftensmaden i hjemmet. Her på avisen har vi ofte nyheder på nettet om kø og uheld. I avisen bringer vi med jævne mellemrum artikler om trafikudfordringer fra hele kommunen. For nylig præsenterede rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek (V) en visionsplan til 16 milliarder kroner. Penge der skal bruges på at sikre, at trafikken i Aarhus ikke sander mere til, end den i forvejen gør i takt med, at byen får flere og flere indbyggere.

(Klummen fortsætter under formularen)

Men hvad synes du, kære læser? Kører det, som det skal i Aarhus? Synes du, politikerne har overset nogle væsentlige pointer? Eller har du måske nogle gode, konstruktive forslag til, hvordan udfordringerne kan løses - nu og i fremtiden?

Lokalavisen Aarhus sætter i de kommende uger fokus på trafikken i vores by i den journalistiske kampagne 'Vores Trafik – Løsninger eller Kaos?'

Vi vil gerne have dig på banen. For hvordan står det til med trafiksikkerhed, busplaner, gadelys, parkeringspladser, kø, lyskryds, rundkørsler eller alt muligt andet i det område, du færdes i? Det vil vi bede om din hjælp til at få belyst. Du stiller spørgsmålene, og vi finder svarene.

De næste uger vil du her på vores hjemmeside finde en række artikler, som handler om de trafikale udfordringer i byen. I artiklerne kan du finde et felt, hvor du kan skrive direkte til redaktionen.

'Vores Trafik – Løsninger eller Kaos' er første skridt på vejen til at inddrage læserne mere, når vi beslutter, hvad vi skal skrive om. Jo flere der stiller nysgerrige spørgsmål, des bedre og mere relevante historier kan vi lave.

Tirsdag 5. november klokken 17 til 18.30 holder vi debatmøde på DOKK1 med blandt andre Bünyamin Simsek. Her vil emnet være trafikplanerne for Aarhus, og vi vil blandt andet tage nogle af de emner op, som vi har behandlet i vores artikler. Vi håber på, at aarhusianerne vil være med til at sætte fokus på trafikken i vores by, og hele byen er inviteret til debatmødet.

Med venlig hilsen

Claus Krogh

Ansvarshavende chefredaktør

Publiceret 09 October 2019 12:57