Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Ironisk:

Populær regnjakke-butik i Aarhus lukket efter omfattende vandskade

Rains-butikken på Klostertorvet i Aarhus holder lukket på ubestemt tid, da den har fået en omfattende vandskade

Af
Jonas Wrede Hansen

Det er meget ironisk, som Rains selv formulerer det i et opslag på Facebook. Butikken på Klostertorvet, der sælger de populære regnjakker med samme navn, er nemlig blevet ramt af en omfattende vandskade. Det betyder, at den er lukket på ubestemt tid.

"Desværre har vi ikke en eksakt tidshorisont på, hvornår problemet er løst, men vi skal nok holde jer underrettede!," lyder det blandt andet i opslaget.

Det ironiske i, at en butik, der lever af at sælge vandtæt tøj, nu står i vand, har da også fået opmærksomhed. På Instagram-profilen Andershemmingsendk, der har 867.000 følgere, er der således blevet delt et billede af Facebook-opslaget med kommentaren "Okay, det er sgu lidt sjovt", og det har på en halv time allerede fået over 8.000 reaktioner.

Rains-butikken skriver i opslaget på Facebook, at kunder henvises til butikken S.T. Valentin i Guldsmedgade 23 i Aarhus.

Lokalavisen Aarhus har forsøgt at få en kommentar fra Rains for at høre, hvor omfattende skaderne er. Men bestyreren af butikken i Aarhus henviser til hovedkontoret, som endnu ikke er vendt tilbage.

Publiceret 30 September 2019 18:03