Bilvasken i Aalborg (billedet) har været en stor succes. Pressefoto

Bilvasken i Aalborg (billedet) har været en stor succes. Pressefoto

Nordjysk bilvask-koncept med vokseværk kommer til Aarhus

Central CarWash får en afdeling i Tilst. Det fejres med 150 gratis månedsmedlemskaber

I starten af oktober åbner en ny slags bilvask i Aarhus.

Aalborgensiske Central CarWash har haft succes i det nordjyske, og nu er folkene bag klar med en udvidelse til landets næststørste by.

Bilvasken får til huse på Anelystvej i Tilst.

Det er ikke en bilvask, som dem man kender med automatiserede haller og en halvsløj støvsuger, men derimod et noget mere manuelt foretagende.

I en pressemeddelelse fortæller Central CarWash, at al rengøring af biler foregår med god, gammeldags håndkraft. Virksomheden adskiller sig på et andet vigtigt parameter, da den er den første af sin slags, der kører med abonnementsordning.

For 349 kroner om måneden uden binding og gebyrer kan kunderne komme og få rengjort bilen, så ofte de vil.

"Vi har rengjort over 10.000 biler og har fundet de mest optimale metoder, der sikrer et perfekt resultat og en hurtig service. Vores ambition er at hjælpe en kunde af gangen med at spare penge på fremtidige værkstedregninger og forøge køreglæden," siger direktør Damir Stojkovic.

Når kunderne kommer med deres bil, vil de kunne tage plads i en kundelounge fyldt med nordjyske designmøbler.

"En bilvask tager typisk 30-40 minutter, og mens vi klarer rengøringen, kan vores kunder nyde en gratis kop kaffe i loungen. Alle kunder får deres egen online bilplejebog, der giver dem et overblik over, hvilke behandlinger deres bil har modtaget og vores forslag til, hvad den kunne trænge til," fortæller direktøren.

De første 150 kunder får første måned gratis, og til at starte med er der plads til i alt 300 kunder.

Central CarWash har ambitioner om at indtage de fem største byer i Danmark for derefter at udvide til resten af Skandinavien.

dp

Publiceret 14 September 2019 14:12