Brian Pedersen ejer de tre Kvik-butikker i Aarhus.

Brian Pedersen ejer de tre Kvik-butikker i Aarhus. Pressefoto

Succesfuld bonderøv åbner sin tredje køkkenbutik i Aarhus

Ejeren af to succesfulde Kvik butikker i Aarhus åbner nu byens tredje Kvik butik

Aarhusianerne får endnu en Kvik-butik at handle køkken i.

I forvejen er der Kvik-butikker i nordbyen (Egå) og vestbyen (Tilst), som nu bliver suppleret med en ny butik i sydbyen på Ringvej Syd 96 i Viby.

"Vi vil gerne have den sydlige del af byen med. Der er langt fra Mårslet til Tilst, og alle undersøgelser viser, at kunderne helst vil handle i lokalområdet," forklarer indehaver Brian Pedersen i en pressemeddelelse fra Kvik.

Brian Pedersen ejer alle de tre kvik-butikker i Aarhus. De to butikker i Egå og Tilst har på få år fordoblet deres omsætning og er ifølge kæden blandt de allermest succesfulde af Kviks 150 butikker.

"Jeg tror, jeg er en kombination af en god købmand og en ærlig bonderøv, der holder mit ord og gerne erkender en fejl - også over for kunderne. Det samme forventer jeg af mit hold. Vi går efter passionerede folk, der ikke er her bare for at have et job, men fordi de bliver glade i låget af at sælge køkkener og give en ekstraordinær service," siger Brian Pedersen.

Passer perfekt til Aarhus

Ingen andre af Kviks 150 butikker i 10 lande ligger så tæt som i Aarhus, og ifølge Brian Pedersen er Kvik og Aarhus er perfekt match.

"Aarhus er en lille storby, og her er det okay at ville have noget fedt. Men man er samtidig meget prisbevidst. De aarhusianske kunder vil gerne behandles ordentligt og have en god kvalitet, men uden at betale overpris for den. Derfor passer Kviks koncept rigtig godt til byen. Kvik er virkelig god til at ramme de 5-7 køkkenserier, der rammer tidens tendens, og få dem produceret til overraskende lave priser. Vi er ikke trendsættere, men laver utrolig sjældent fejlskud, og det er en af grundene til, at vi kan tilbyde køkkener i så høj kvalitet til lave priser."

Brian Pedersen har dog ikke aktuelt planer om at åbne flere køkkenbutikker i Smilets By, men har ambitioner om at gå yderligere ind i salg til erhverv som for eksempel nybyggerier og projektsalg.

Kvik Viby holder åbningsfest lørdag 14. september kl. 10-16 med bobler, en snack og åbningstilbud.

I forbindelse med åbningen lancerer de tre Kvik-butikker køkkenet Tacto med snedkerdetaljer af den aarhusianske designduo byKato.

Tacto køkken.

Tacto køkken. Pressefoto

jr

Fakta

Kvik leverede i 2018 for fjerde år i træk et rekordregnskab med en omsætning på 1,4 mia. kr.

Det er en stigning i omsætning på 50 procent på fem år.

Kvik har over 150 butikker i 10 lande, heraf 40 i Danmark. Målet for 2019 er 16 nye butikker i Europa.

Kilde: Kvik

Publiceret 10 September 2019 15:53