Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Vejlby-Risskov Hallen savner politisk hjælp: "Vi har ikke plads til flere"

Vejlby-Risskov Hallen lider under massiv tilstrømning og håber på politisk hjælp

Det burde egentlig være en glædelig ting, at masser af mennesker vil gerne benytte Vejlby-Risskov Hallens tilbud og idrætsfaciliteter.

Men flere og flere går forgæves, når de vil være aktive, oplyser hallen i en pressemeddelelse.

"Med flere end 10.000 gæster om ugen er kapaciteten for længst fuldt udnyttet," siger Leif Gjørtz Christensen, bestyrelsesformand for Vejlby-Risskov Hallen.

Han skal 13. september fejre hallens 50 års jubilæum, og her vil der være fokus på de massive pladsproblemer, når blandt andet rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R), kommer for at holde tale.

"Uden politisk bevågenhed risikerer Aarhus Nord at løbe ind i svære fritids-problemer, især blandt unge," siger formanden og fortsætter:

"Befolknings-tilvæksten i Aarhus buldrer derudaf. Alene Vejlby-Risskov vokser i disse år med op mod 18.000 nye beboere, unge og familier i de mest aktive år. Men der er stort set ikke sat midler af til idræts-faciliteter."

Han efterlyser fokus på situationen.

"Vi håber og arbejder for, at Aarhus Byråd vender øjnene mod Århus Nord. Vi har potentiale og erfaring til at blive et af Danmarks bedste idrætscentre. Det fortjener Aarhus og byens mange aktive idrætsudøvere. Men det kræver, at Aarhus Kommune og andre kræfter samles om at forme udviklingen," lyder det fra Leif Gjørtz Christensen.

dp

Publiceret 09 September 2019 09:02