Pakkeboksanlægget på Banegårdspladsen i Aarhus.

Pakkeboksanlægget på Banegårdspladsen i Aarhus. Pressefoto

Aarhus får Danmarks største pakkeboksanlæg

Nyt pakkeboksanlæg kan rumme 240 pakker ad gangen

PostNord har i dag åbnet Danmarks største pakkeboksanlæg på Banegårdspladsen i Aarhus C. Det nye pakkeboksanlæg kan rumme 240 pakker ad gangen, og her kan aarhusianerne hente og sende pakker kl. 7.00-22.00 alle ugens dage.

Samtidig åbner to nye pakkeudleveringssteder hos 7Eleven i Frederiks Allé i midtbyen og hos juicebaren ChiChis på Aarhus Ø. Hos 7Eleven er der mulighed for at hente pakker døgnet rundt og hos ChiChis alle dage kl. 12.30-18.00.

Med de seneste åbninger runder PostNord 12 nye udleveringssteder i år i Aarhus, så der nu i alt er 43 butikker og 24 pakkebokse i hele Aarhus Kommune, hvor man kan hente sine pakker fra den voksende nethandel.

Samtidig udvides kapaciteten markant på posthuset hos føtex food i Ceres Byen, så de kan udlevere endnu flere pakker, oplyser PostNord i en pressemeddelelse.

Flytter fra Ankersgade

Erhvervsindleveringen, der i dag ligger i Ankersgade, flytter til Banegårdspladsen 1A med indgang fra parkeringsarealet på bagsiden af bygningen. Her kan byens erhvervskunder indlevere post på hverdage kl. 13-18 med parkering lige ved døren.

PostNord fraflytter postcentret i Ankersgade 12, der i dag blandt andet fungerer som pakkeudlevering og udgangssted for en mindre del af de aarhusianske postbude.

På landsplan er PostNord i gang med at åbne 500 nye udleveringssteder i år. Når de alle står klar, vil PostNord tilbyde landets største netværk med 2.000 udleveringssteder.

jr

Publiceret 09 September 2019 19:36