Ild.pizza-medejer Anders Grønborg og kommerciel direktør Younes Deaibes kan smile af en ny butik på Lystrupvej i Risskov

Ild.pizza-medejer Anders Grønborg og kommerciel direktør Younes Deaibes kan smile af en ny butik på Lystrupvej i Risskov Foto: Anders Michaelsen

Ild.pizza åbner restaurant nummer to i Risskov

Den nyopstartede aarhusianske pizzarestaurant åbner til oktober dørene op for sin anden butik med placering på Lystrupvej

Af
Anders Michaelsen

MAD Konceptet, hvor man fra hjemmesiden ild.pizza kan bygge sin helt egen italienske pizza, kommer til Lystrupvej i Risskov til oktober.

Nøglerne til det nye pizzeria har medejer Anders Grønborg, der er direktør for Lasertryk og kommerciel direktør Younes Deaibes dog ikke fået endnu. Vi sidder derfor i førerbunkeren i Skejby på P.O. Pedersens Vej, hvorfra alle råvarerne bliver forberedt og skal køres ud til de enkelte lokaliteter, hvor pizzaerne så bliver lavet.

Det er med inspiration fra en lignende logistisk model, man kender fra Lagkagehuset med et centralt produktionskøkken, man har skelet til, og tanken er, at det skal holde prisen på pizzaerne nede.

I hovedkvarteret, hvor man har solgt pizzaer i godt tre måneder, har der været godt med kunder, der vil lave sin egen pizza og man har haft udsolgt næsten hver dag. Men det nuværende setup med et stort produktionskøkken og flere ansatte, der kan levere råvarer til 10 restauranter er alt for stort og dyrt til kun at køre et enkelt pizzeria.

Det hele giver først mening, når vi har 4-5 steder med den prissætning, vi kører nu på 79 kroner for en pizza med alt det topping, du gerne vil have på," siger kommerciel direktør Younes Deaibes.

Det er i den nederste del af bygningen her ild.pizza åbner restaurant nummer to.

Det er i den nederste del af bygningen her ild.pizza åbner restaurant nummer to. Foto: Anders Michaelsen

"

100 restauranter i 2025

Det nye sted på Lystrupvej er placeret lige ved siden af en masse nyt byggeri, en ny Rema 1000 og stedet, hvor en ny pizzaovn på over to ton forhåbentlig kan komme ind, er også nyt. Og så er der kun fem minutter til hovedkvarteret.

Udfordringen bliver nu at vise, at man logistiks kan få forretningsmodellen til at hænge sammen, og det kan man begynde at teste nu med placeringen af det andet pizzeria på Lystrupvej, som skal forsynes med dej og tomatsovs fra Skejby.

"Vi har bevist, vi kan lave pizzaer, som folk kan lide, og det er fint, men kan vi skalere det? Kan vi lave en lille gruppe af pizzeriaer og styre det logistikmæssige, det er den vigtigste udfordring lige nu," siger Anders Grønborg.

Der er flere restauranter på bedding, hvor man er i slutforhandlinger med flere lokationer. Ejer Anders Grønborg vil røbe så meget, som at man har et kig på både Aarhus Nord, Aarhus Syd og Odder. Indenfor det næste års tid regner man med at have fem-seks restauranter, og drømmen er 100 restauranter i 2025.

Publiceret 06 September 2019 06:00