Fra venstre: Christian Aagaard-Brandenborg, partner i Aros Development, Simon Ekjær, partner i Aros Development og ejer af Aros Maler Entreprise, Christian Holst, partner og afdelingsleder/COO i Aros Development.

Fra venstre: Christian Aagaard-Brandenborg, partner i Aros Development, Simon Ekjær, partner i Aros Development og ejer af Aros Maler Entreprise, Christian Holst, partner og afdelingsleder/COO i Aros Development. Pressefoto

Ny Aarhus-virksomhed har fået 25 mand i arbejde på et år

Aros Development vil være 100 mand og blandt de bedste til montage og efterbehandling af porebeton i Danmark

Der er gang i forretningen hos Aros Development, der leverer og monterer porebeton i hele landet. Virksomheden blev etableret i september 2018 og har allerede nu 25 mand i arbejde.

Aros Development er søsterselskab til Aros Maler Entreprise, og ifølge virksomheden har mange kunder fundet ud af, at der er store fordele ved at samle entrepriserne på porebeton og malerarbejde hos samme leverandør/koncern.

Kunderne skal således ikke stå for koordineringen imellem de to fag, som ofte skaber problemer. Overflader og afslutninger i forhold til lofter og endevægge er typisk ikke udført som aftalt i malerentrepriserne, og det giver forsinkelser og ekstra omkostninger, skriver Aros Development i en pressemeddelelse.

Ny medejer og kommende direktør

Som følge af væksten har porebetonvirksomheden fået en ny partner, Christian Holst, der på sigt skal være direktør og styre virksomheden.

"Vi har længe overvejet en udvidelse af ejerkredsen i Aros Development og haft et ønske om at finde en person, der på sigt som direktør/CEO kan overtage styringen af Aros Development. Det har vi fundet i Christian Holst, som jeg har kendt i en årrække og arbejdet sammen med på en lang række projekter. Christian er kompetent, visionær og det helt rigtige match for os. Han er derforuden et særdeles godt navn i branchen, som jeg er stolt over at kunne tiltrække," siger Simon Elkjær, partner i Aros Development og ejer af Aros Maler Entreprise.

Christian Holst har senest været ansat som projektchef hos Knudsgaard A/S.

"Jeg har i et stykke tid gået med ønsket om at blive partner/selvstændig igen, og netop porebeton-markedet ser jeg store muligheder i. Der findes mange firmaer på markedet, der ikke leverer et ordentligt arbejde på entrepriserne, og blot det at følge en tidsplan er ikke en del af deres leverance. Det har jeg konstateret mange gange som projektchef, og det vil jeg gerne være med til at ændre. Aros Development står netop for alt det, jeg ønsker, og er dygtige til det, de laver. På sigt ser jeg store muligheder for Aros Development i at tilbyde dækelementmontage og montage af vinduesfalse med mere, og jeg glæder mig til arbejdet," siger Christian Holst i pressemeddelelsen fra virksomheden, han nu er blevet medejer af.

Vil være 100 mand

Aros Development ejes nu af Simon Elkjær, Christian Aagaard-Brandenborg og Christian Holst. Virksomheden tilbyder levering og montage af porebeton i hele landet og har en målsætning om at vækste til samme størrelse som Aros Maler Entreprise på cirka 100 mand og blive blandt de bedste til montage og efterbehandling af porebeton i Danmark.

Porebeton-virksomheden har hovedkontor på Stavneagervej i Egå.

jr

Publiceret 28 August 2019 00:00