Dansk Stillads Service har overtaget afdeling i Aarhus.

Dansk Stillads Service har overtaget afdeling i Aarhus. Pressefoto

Danmarks største stilladsfirma kommer til Aarhus

Stjerne Stilladser er blevet overtaget af Dansk Stillads Service

Dansk Stillads Service har overtaget Stjerne Stilladsers afdeling i Aarhus, som holder til på Mølbakvej i Lystrup. DSS overtog 1. august materialepladsen, medarbejdere og igangværende stilladsopgaver fra Stjerne Stilladser, som var en del af Muehlhan A/S.

Dansk Stillads Service har i forvejen tre afdelinger på Sjælland og kan med den nye afdeling i Aarhus nu tilbyde opsætning og nedtagning af stilladser for byggebranchen og industrien i hele Danmark.

”Vi glæder os til at udbrede vores model for ordentligt samarbejde og konkurrere om stilladsentrepriserne i Jylland og på Fyn,” siger administrerende direktør og medejer, Johnnie Lønbirk, i en pressemeddelelse fra Dansk Stillads Service, der betegner sig selv som Danmarks største stilladsfirma.

Godt ry i blakket branche

Dansk Stillads Service forventer, at stilladsfirmaets landsdækkende kunder vil være med til at åbne nye døre i det jyske.

"På trods af stilladsbranchens plettede ry og rygte, så er det vores opfattelse, at Dansk Stillads Service har et godt omdømme blandt vores sjællandske kunder i byggebranchen og på kraftvarmeværker," siger Johnnie Lønbirk.

Materialepladsen i Lystrup har allerede fået tilført højere kapacitet med moderne materiel inden for både systemstilladser og elektriske hejse til materiale- og persontransport. Det skyldes til dels, at hejs.dk også lejer sig ind på pladsen i Lystrup for at lagerføre og servicere person- og materialehejse.

jr

Publiceret 14 August 2019 12:15