Sådan kommer lejlighederne til at se ud, når det hele er færdigbygget.

Sådan kommer lejlighederne til at se ud, når det hele er færdigbygget. Foto: Arkitekttegning

161 nye leje-lejligheder klar på Trøjborg

Go' Bolig står for udlejningen af nye lejligheder på Trøjborg

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

boliger 161 lejligheder. Så mange er der blevet opført på Trøjborgvej 72-74 i Aarhus Nord. Gennem det seneste halvandet år har håndværkerne været i gang med lejlighederne, hvor de første allerede er flyttet ind.

Der er stadig cirka 40 af de 161 lejligheder, der endnu ikke er lejet ud, og især blandt unge mennesker er de nye boliger voldsomt populære, oplyser Sarah Magnusson, markedsføringsansvarlig hos Go' Bolig, der står for udlejningen af boligerne.

"De ligger jo lige ved siden af universitetet, så der er stor interesse blandt de unge," siger hun.

Der findes to forskellige typer af lejligheder - 1-værelses og 2,5-værelses. Sidstnævnte er især velegnet som delelejlighed, fordi der er to separate værelser samt et fælleskøkken med spiseplads.

Køkkenet er udstyret med alt, hvad der er behov for.

Køkkenet er udstyret med alt, hvad der er behov for. Foto: Go' Bolig.

"Alle lejlighederne har eget køkken og bad, og de fleste af dem har også deres egen altan. I forhold til mange andre lejligheder, så er køkkenet ikke bare et lille te-køkken. Der er nemlig også komfur og opvasker. På badeværelserne er der også en vaskemaskine, så der er alt, hvad man har behov for. Det er også noget af det, de unge har kommenteret, at de synes er fedt," fortæller Sarah Magnusson.

Grønne arealer

Der bliver etableret et grønt gårdmiljø, hvor man kan sidde og hygge sig, når vejret tillader det. Derudover er der også en parkeringskælder under lejlighederne, hvor man kan få sin egen parkeringsplads til 500 kroner om måneden. Dem kan man faktisk også leje, selv om man ikke bor i det nye byggeri, fortæller Sarah Magnusson.

Alle har mulighed for at leje boligerne, men det er primært unge mennesker, enten studerende eller unge med deres første job, der har lejet sig ind indtil videre.

Lige nu er håndværkerne stadig i gang med at gøre det sidste færdigt.

Lige nu er håndværkerne stadig i gang med at gøre det sidste færdigt. Foto: Anders Michaelsen

"Det er unge under 35 år, der er vores primære målgruppe, men alle har mulighed for at leje en bolig," siger Sarah Magnusson.

De første flyttede ind 15. maj, og der vil være løbende indflytninger frem til 1. oktober. Man gør én opgang færdig ad gangen, og de sidste lejligheder er først helt klar til oktober.

Lejligheder

  • De ligger på Trøjborgvej 72-74
  • Der er åbent hus 15. august klokken 14.30 - man går ind fra Aldersrovej-siden
  • Lejlighederne er på 34-74 kvadratmeter
  • Lejen er 5.950-10.200 kroner om måneden
  • Det er Raundahl & Moesby, der bygger lejlighederne
  • Læs mere på gobolig.dk/aarhus

Publiceret 14 August 2019 07:00