Pressefoto

Mamma's: Ny italiensk Madklubben restaurant i Aarhus

Ny familierestaurant på Frue Kirkeplads i Aarhus C

“Et besøg hos Mamma’s er lidt som at blive inviteret hjem til ens italienske bedstemor en søndag, hvor hele familien samles til middag. Her er skøn stemning og de bedste livretter fra Italien lavet med masser af kærlighed og passion. Mad som en italiensk mamma vil elske at forkæle sin egen familie med.”

Det siger Madklubbens stifter og ejer Anders Aagaard i en pressemeddelelse fra Madklubben, hvis italienske restaurantkoncept Mamma’s åbner 31. august på Frue Kirkeplads i Aarhus.

Pressefoto

Med italienske livretter som vitello tonnato, caprese, hjemmelavet bolognese, friskbagte pizzaer og en stor krammer fra mamma vil Mamma’s være stamstedet for alle, der elsker italiensk mad.

Priserne på Mamma’s kommer til at ligge i samme leje som Madklubbens andre restauranter. Tre retter koster 250 kroner, og for 350 kroner får man Mamma’s Family Feast med antipasti, pasta, kød eller fisk og dessert. Hvis man er tørstig, kan man for 100 kroner nyde ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, øl og sodavand.

Pressefoto

Tegn din egen pizza

De yngste skal også synes, det er sjovt at gå ud at spise på Mamma's, hvor de kan få lov at tegne deres egen pizza på et A4 ark. Tegningen ryger ud til Mamma i køkkenet, som straks går i sving og kreerer pizzaen som vist på tegningen. Alle tegningerne bliver hængt op på en væg, så man altid kan komme tilbage og finde tilbage til sin egen personlige pizza igen, oplyser Madklubben.

Pressefoto

“På vores Mamma’s restaurant i København har vi snart ikke mere plads på væggen med pizzategninger. Børnene er nemlig helt vilde med at være en aktiv del af restaurantoplevelsen, så det at gå ud at spise ikke kun er noget, der er sjovt for de voksne, men for hele familien,” siger Anders Aagaard.

Mamma’s køkken på Frue Kirkeplads i Aarhus har åbent mandag til lørdag fra 17:30 til 22:00. Restauranten lukker dog først 23:00. Det bliver også muligt at hente og få leveret take-away fra Mamma’s.

jr

Fakta:

• Åbner 31. august

• Frue Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

• Åbningstider: tirsdag - lørdag fra 17:30 til 22:00

• Menukort kan ses på madklubben.dk/mammas/menu/

Publiceret 13 August 2019 00:00