24-årige Henrik Lindhard drager igen til Spanien. Foto: Ole Nielsen

24-årige Henrik Lindhard drager igen til Spanien. Foto: Ole Nielsen

Brabrand-målmand hentet af spansk klub

Henrik Lindhard skal igen prøve kræfter med spansk fodbold

Brabrand IF må blot to runder inde i den nye sæson vinke farvel til en vigtig profil.

2. divisionsklubbens målmand Henrik Lindhard forlader klubben til fordel for et spansk eventyr, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Den 24-årige keeper skal fremover tørne ud for spanske Xeres CD, der har en tidligere har været en del af den bedste spanske række, La Liga.

Angiveligt vil den spanske klub, som tidligere har haft store økonomiske kvaler, og som nu er fanejet og spiller i den fjerdebedste række, hive Lindhard ind som førstemålmand.

"Jeg skifter til en klub, der har et topprofessionelt set-up, hvor man møder ind hver morgen klokken 09 for at træne. Det glæder jeg mig til, men det bliver selvfølgelig også en omvæltning. Og så ankommer jeg til en by med 200.000 indbyggere og et stadion med plads til 20.000 tilskuere. Det bliver stort. Jeg ikke ville forlade Brabrand for enhver pris, men nu opstod muligheden, og den har jeg valgt at gribe," fortæller Henrik Lindhard.

Det er ikke første gang, at målmanden skal prøve kræfter med spansk fodbold. For halvandet år siden spillede han for klubben Formentera, hvorfor han også kan tale en smule spansk.

Lindhard er den tredje målmand inden for fire år, som Brabrand IF sender videre til fuldtidsfodbold.

dp

Publiceret 13 August 2019 07:32