Kiin Kiin åbner i Vestergade i Aarhus C.

Kiin Kiin åbner i Vestergade i Aarhus C. Fotocollage: Aarhus Update

Kiin Kiin: Københavnsk Michelin-restaurant åbner i Aarhus

Ny thairestaurant i Vestergade i Aarhus

Af
Jeppe Rafn

Den meget anerkendte københavnske thairestaurant Kiin Kiin åbner restaurant i Aarhus. Kiin Kiin er ved at indrette sin første restaurant i Aarhus i Vestergade 47, der tidligere har huset restauranterne Sota og Indo. Det skriver Aarhus Update.

Kiin Kiin driver en lang række restauranter, og den oprindelige restaurant på Nørrebro har en Michelinstjerne. Det er dog ikke ambitionen med den kommende restaurant i Aarhus.

"Vi kommer ikke over og laver en ny Michelin-restaurant. Vi kommer over med en bred pakke, hvor alle kan være med. Det der adskiller os fra mange andre asiatiske restauranter er, at vi laver alt vores mad fra bunden, og det gør det til en helt anden oplevelse at spise ved os,” siger indehaver Henrik Yde til Aarhus Update.

Addy og Henrik Yde fra Kiin Kiin.

Addy og Henrik Yde fra Kiin Kiin. Pressefoto

Menukortet i Aarhus bliver en Kiin Kiin Greatest Hits med 24 af de mest populære retter. En hovedret kommer til at koste omkring 125 kroner, og det bliver muligt at købe take-away.

"Et af de bærende elementer er vores berømte bagdør, hvor vi serverer mad ud af huset. Den er vigtig for os, fordi alle de råvarer vi køber, de skal være ude af huset inden for 24 timer," siger Henrik Yde til Aarhus Update.

Hvis man spiser i restauranten, der også får en gårdhave med plads til 40 spisende, kan man vælge at indtage måltidet i en spiseseng, som er et særligt tilbud til for eksempel en romantisk aften, hvor man smider skoeene og læner sig tilbage.

Restauranten kommer til at hedde Kiin Kiin Aarhus, og den åbner i september. Under festugen kan man få en forsmag på, hvad der venter, idet Kiin Kiin åbner en pop-up restaurant i Ridehuset.

Publiceret 08 August 2019 11:05