Liselotte Thygesen er aktuel med bogen 'Bliv din egen stylist'.

Liselotte Thygesen er aktuel med bogen 'Bliv din egen stylist'. Pressefoto

Ny bog af Aarhus-stylist: Få det bedste ud af din krop og garderobe

Stylist Liselotte Thygesen udgiver bogen 'Bliv din egen stylist'

Alle kvinder, uanset alder og størrelse, fortjener at kunne tage yndlingstøj på hver dag.

Det mener den aarhusianske stylist Liselotte Thygesen, som er aktuel med bogen 'Bliv din egen stylist', der udkommer 13. august.

I bogen deler Liselotte Thygesen gavmildt ud af sin erfaring og viser, hvordan du finder frem til de farver og snit, der klæder din krop allerbedst.

Trin for trin hjælper hun læseren med at rydde op i garderoben og se nye muligheder i det tøj, du allerede har.

"Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at få en garderobe, der klæder dig perfekt. Med de råd og teknikker, du får i bogen, bliver dit skab fyldt med tøj, som du føler dig godt tilpas i, og som klæder dig. Dermed kan du spare både tid og penge,” fortæller Liselotte Thygesen i en pressemeddelelse om sin nye bog.

Udnyt dine kropsformer

Stylisten hjælper dig blandt andet med at udnytte dine kropsformer til egen fordel, rydde op i garderoben, mikse dit tøj på kryds og tværs, sammensætte tøj på få minutter, undgå fejlkøb og bruge tilbehør og briller.

Liselotte Thygesen er professionel stylist og ejer firmaet Stylechange i Aarhus C, hvor hun rådgiver private og virksomheder inden for styling. Hun har tidligere udgivet bogen 'Styling & mersalg – en praktisk værktøjskasse til modebutikker'.

'Bliv din egen stylist' koster 199 kroner og kan købes online og hos boghandlere.

jr

Publiceret 07 August 2019 07:46