I lang tid har Anders Mathiassen kørt personlig træning fra haven i Malling.

I lang tid har Anders Mathiassen kørt personlig træning fra haven i Malling. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Køleboxen åbner i Malling:

Her kan du skubbe traktordæk og komme i form

Ægteparret Janne Eskesen og Anders Mathiassen slår dørene op til nyt træningssted i Malling

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

træning Det skal være sjovt og enkelt at træne. Det er filosofien bag Køleboxen på Nymarksvej 174 i Malling, som åbner 17. august.

Det er ægteparret Janne Eskesen og Anders Mathiassen, der står bag det nye træningssted, hvor der ikke er maskiner, men derimod andet udstyr som traktordæk, vægtstænger og stativ til at gå armgang i.

Anders er selvstændig tømrer, men gennem de seneste år har han været personlig træner fra hjemmet i Malling, hvor haven er blevet flittig brugt. Han ville gerne have nogle større lokaler, og da han fandt dem på Nymarksvej, var han fuldstændig overbevist om, at det var det, han skulle.

I Køleboxen er der to boxe på i alt 230 kvadratmeter inklusiv kontor og massagerum, og der er også 500 kvadratmeter udenfor, man kan boltre sig på.

"Der findes mange forskellige træningsformer. Jeg synes, at træning skal være enkel, sjov og så skal man have det godt, den time man er i gang. Det skal være et samlingssted, og det findes ikke i sydbyen i den her form. Det mangler i Mårslet, Beder og Malling, så derfor har det hele tiden været min drøm at åbne her," siger Anders Mathiassen.

Har sagt job op

Mens Anders fortsætter med sin virksomhed, så har konen Janne sagt sit job op og helliger sig det administrative i Køleboxen.

Janne Eskesen og Anders Mathiassen åbner træningscenteret Køleboxen i Malling.

Janne Eskesen og Anders Mathiassen åbner træningscenteret Køleboxen i Malling. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

"Jeg har været i modebranchen i mange år, og jeg kan gode lide kundeservicen. Nu var det tid til at prøve noget nyt, og planen er, at jeg skal være den administrative blæksprutte, for alt det praktiske er jeg god til, og så er det jo også fedt, at vi kan lave noget sammen," lyder det fra Janne.

"Det her sted skal bare løbe rundt. Vi kan tage den med ro, fordi jeg fortsætter med min virksomhed. Vi har heller ingen ambitioner om, at Køleboxen skal være en kæde," supplerer manden, der selv løber forhindringsløb som for eksempel Nordic Race.

Kun holdtræning

I det nye træningssted er det kun holdtræning, der bliver tilbudt, og man skal ikke have abonnement. Man betaler for otte ugers træning ad gangen, og der er 14 hold at vælge imellem heriblandt familietræning, og derudover kan personlige trænere leje sig ind og køre træning.

Der har været forsmag på de kommende hold om lørdagen, og det fortsætter indtil Køleboxen åbner 17. august.

Der har været forsmag på de kommende hold om lørdagen, og det fortsætter indtil Køleboxen åbner 17. august. Foto: Køleboxen

"Vi håber at ramme alle dem, der normalt ikke gider træne i fitnesscenter," siger Janne, og Anders supplerer:

"Vi vil rigtig gerne have fat i de unge, som måske går og keder sig, og så håber vi, at vi kan få fat i seniorerne, som kan komme herned på et hold og efter træning hygge sig med kaffe og te."

Børnefamilier er velkomne

Det er vigtigt for ægteparret, at Køleboxen er et sted for alle, og derfor er børnefamilier også mere end velkomne. Der er nemlig familietræning, ligesom der også er mulighed for, at børn fra 3. klasse og ældre kan være med på holdtræning.

Der bliver 14 forskellige hold hols Køleboxen.

Der bliver 14 forskellige hold hols Køleboxen. Foto: Køleboxen

"Det er et sted for alle. Man skal komme her, fordi man synes, det er sjovt. Vi har ingen fordomme om folk, og man kan sagtens være med, selv om man for eksempel er overvægtig. Vi har heller ingen spejle. I min verden skal træning gøres enkel, og det behøver ikke være svært. Man skal være øm med god samvittighed," siger Anders, der sammen med konen lægger vægt på, at holdene ikke skal være for store, så der er plads til, at alle bliver set og får noget ud af sin træning.

Køleboxen

  • Foruden holdtræning er der mulighed for kostvejledning, coaching og personlig træning
  • Der er træning om lørdagen indtil åbningen 17. august - her kan alle børn og voksne uanset alder være med - voksne koster 30 kroner, børn under 12 år er gratis
  • Se mere på køleboxen.dk

Publiceret 25 July 2019 09:00