Michelle Lee er klar til at slå dørene op til Aviva Clinique i Viby 11. august.

Michelle Lee er klar til at slå dørene op til Aviva Clinique i Viby 11. august. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Aviva:

Ny skønhedsklinik i Viby kombinerer det smukke med sundheden

34-årige Michelle Lee åbner Aviva Clinique i Viby 11. august

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

skønhed Håndværkerne og 34-årige Michelle Lee er i fuld sving med at gøre lokalerne klar til åbningen 11. august af hendes nye skøn- og sundhedsklinik Aviva Clinique på Skanderborgvej 224B i Viby.

Hun har været sygeplejerske i 14 år og har altid drømt om at arbejde med skønhed, men det har været svært for hende at finde et job, hvor hun kunne kombinere sin viden, så hun besluttede sig for at skabe sit eget drømmejob.

"Jeg kombinerer sundhed med wellness og skønhed. Jeg tilbyder en samlet behandling til kunderne, for det er ikke nok, at man kun fokuserer på udseendet - det indvendige er også vigtigt. Jeg vil gerne have folk til at se godt ud, samtidig med at de føler sig bedre tilpas," fortæller Michelle Lee, der stammer fra Filippinerne.

Da hendes fokus også er på sundhed, kan man ikke bare komme ind og få en velvære ansigtsbehandling. Der skal være et mål med den - det kan for eksempel være, at man har problemer med uren hud eller eksem.

Professionelle folk

Hun har valgt at arbejde sammen med fire andre udlændinge, der kommer fra Australien, Brasilien og Rumænien, som alle er professionelle inden for hver deres felt.

"Det handler ikke om racisme, men jeg har tit følt, at udlændinge skal arbejde hurtigere og hårdere for at bevise, at de kan det samme som danskerne. Jeg har valgt at arbejde sammen med passionerede og talentfulde udlændinge netop fordi, jeg selv ved, hvor svært det er. De bor alle sammen her i Aarhus og er rigtig dygtige til deres fag," fortæller Michelle Lee med et smil.

Michelle Lee i et af rummene i Aviva Clinique.

Michelle Lee i et af rummene i Aviva Clinique. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Al hendes fokus i opbygningen af klinikken har været på at få så professionelle mennesker og udstyr som overhovedet muligt, og derfor har hun også selv været blæksprutte, når det er kommet til de praktiske ting, der har været ved at skulle åbne en klinik som for eksempel at være grafiker, webdesigner og bogholder.

"Det har været hårdt, men jeg har lært en masse," siger Michelle Lee, der i klinikken har meget fokus på, at hendes medarbejdere har fuldstændig styr på hygiejnen og kundernes sikkerhed, så de kan føle sig trygge.

Høje forventninger

Når hun har valgt at placere Aviva Clinique i den grå bygning på Skanderborgvej lige ved boldbanerne, så handler det om, at Viby er et godt sted, mener Michelle Lee, der bor sammen med sin mand i Hadsten.

"Jeg synes, at Viby skal have sådan en klinik her. Vi har masser af parkeringspladser lige udenfor døren, der går busser lige hertil, og så er jeg placeret lige midt i det sportsliv, der er i byen, og det spiller godt sammen med, at jeg gerne vil have fokus på sundheden," siger hun.

Den nye klinik-indehaver har store ambitioner og forventninger til Aviva Clinique.

"Jeg vil gerne være en af de bedste i Aarhus, og jeg ved godt, at det kræver, at vi leverer. Jeg har et mål om at udvide klinikken, så vi også kan tilbyde sundhedscoach, hvis man gerne vil tabe sig eller lignende, og botox samt fillers. Og så håber jeg, at Aviva Clinique bliver så stort, at jeg måske kan åbne et andet sted - eventuelt i Silkeborg," smiler hun.

Forår i klinikken

Det lidt specielle navn til klinikken er nøje valgt af Michelle Lee.

"Aviva betyder forår på hebraisk. Det er den bedste årstid med mange farver og friske dufte. Det er her, vejret bliver genoplivet efter en kold og træls vinter. Sådan er det også lidt i min klinik. Jeg håber, at kunderne får en følelse af, at de bliver født på ny, når de går herfra," siger hun med et stort smil.

Aviva Clinique

  • Skanderborgvej 224B, Viby
  • Åbner 11. august med masser af tilbud
  • Der bliver tre behandlingsrum
  • Det er blandt andet muligt at få lavet negle, ansigtsbehandlinger, vipper, bryn, forskellige typer massage som shiatsu-massage, akupunktur, fedtfrysning og tandblegning
  • Se mere på: avivaclinique.business.site

Publiceret 23 July 2019 10:00