Pressefoto.

Baby- og børnetøjskæden Kids2Kids åbner butik i Tilst

Baby- og børnetøjskæden Kids2Kids åbner efter sommerferien butik på Agerøvej i Tilst

Baby- og børnetøjskæden Kids2Kids åbner efter sommerferien kædens anden forretning, der kommer til at ligge på Agerøvej 25 i Tilst. En forretning, hvor forældre både kan købe og sælge børne-udstyr og -tøj. Det oplyser Kids2Kids i en pressemeddelelse.

"Jeg tror, alle forældre har prøvet at stå med en fin ny trøje i hænderne, som kun nåede at blive brugt én gang, inden barnet var vokset ud af den. Sådan er det bare at være forældre. Og det er derfor, vi er sikre på, at Kids2Kids vil komme mange forældre til stor glæde. Hos Kids2Kids vil kunderne kunne sælge og købe brugt børneudstyr, fra barnevogne til flyverdragter. Secondhand er ikke bare moderne, det er sund fornuft både økonomisk og af hensyn til miljøet, og vi tror at de aarhusianske forældre kan bruge et rum til finde lækre ting til ungerne – og kunne sætte det, guldklumperne er vokset ud af, til salg," forklarer indehaver og direktør, Peter Torp, i pressemeddelelsen.

Peter Torp har tidligere drevet 12 Shell servicestationer rundt omkring i Østjylland, indtil han solgte forretningerne til Circle K. Siden har han kastet sig over secondhand børnetøj og åbnede i foråret den første Kids2Kids-forretning i Holstebro. Og nu er kæden altså klar med nummer to, der skal ligge i Aarhus, hvor han også selv bor.

"Faktisk har Aarhus hele tiden været vores førsteprioritet, det er den perfekte by til at drive en secondhand børnetøjsforretning. Men det tog os lidt tid at finde de helt rigtige lokaler, og derfor nåede vi i mellemtiden at åbne en forretning i Vestjylland. Men nu har vi fundet den og er gået i gang med at forberedelserne, så vi efter sommerferien kan slå dørene op," fortsætter Peter Torp i pressemeddelelsen.

Lej en stand

Konceptet er, at man som sælger lejer sig ind på en salgsstand for mindst en uge ad gangen og selv prissætter på sine varer. Kids2Kids sørger for stregkoder til varerne, kundebetjening og salg – og fortjenesten bliver sat direkte ind på sælgerens betalingskort.

"De færreste har tid til at løbe og holde opsyn med deres salgsstand, men det kan vi også sørge for, så sælgerne i stedet kan bruge tiden på deres børn. Eller på at snuse sig igennem de andre stande i forretningen, så de kan finde noget nyt, spændende tøj til gode priser," forklarer driftschef Christian Torp, indehaverens yngste søn, som er gået med i familiefirmaet.

Dermed skal man ikke bøvle med at sælge sine brugte ejendele på internettet.

"Enhver der har været igennem det cirkus, ved hvor meget bøvl der ofte følger med. Hos os kan man få alle fordelene ved secondhand køb og salg, uden ulemperne," fortsætter Christian Torp.

Kids2Kids har netop overtaget lokalerne til den nye forretning i Tilst og er gået i gang med at forvandle den, så forretningen primo september kan byde kunderne indenfor. De første sælgere vil få adgang en uges tid i forvejen, så de kan nå at fylde hylderne op med varer, inden kunderne lukkes ind.

jwh

Publiceret 18 July 2019 16:52