Anders Grønborg, direktør for Lasertryk, har sammen med makkeren investeret i pizzaer.

Anders Grønborg, direktør for Lasertryk, har sammen med makkeren investeret i pizzaer. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Lasertryk investerer i italienske pizzaer:

Vil åbne mere end 10 restauranter

Direktørerne bag Lasertryk åbnede i maj ild.pizza i Aarhus Nord. Og flere er på vej

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

pizza For cirka et år siden solgte makkerparret Esben Mols Kabell og Anders Grønborg det meste af Lasertryk i Skejby til en tysk kapitalfond. De er stadig begge direktører i virksomheden og også stadig Lasertryks ansigter udadtil.

Efter salget blev de to direktører enige om, at nogle af pengene skulle bruges til deres særlige passion for pizzaer, og det er der så kommet et pizzeria ud af, som ligger i Lasertryks tidligere bygninger på P.O. Pedersens Vej 9 i Aarhus N.

Hos ild.pizza i Skejby er nogle af de varer, der bliver brugt i pizzaerne, udstillet.

Hos ild.pizza i Skejby er nogle af de varer, der bliver brugt i pizzaerne, udstillet. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Stedet har de kaldt for ild.pizza, fordi pizzaerne bliver bagt i en brændefyret stenovn.

"Esben og jeg er helt vilde med pizzaer, og vi ville gerne investere i nogle andre ting. Vi har forsøgt at gentænke pizzaen med vores sted. Vi vil gerne lave pizzaer af høj kvalitet uden en høj pris. Det kan vi gøre ved at lave et stort produktionskøkken og udnytte det," siger 43-årige Anders Grønborg og henviser til de 2.000 kvadratmeter, som ild.pizza ligger i.

Vil meget mere

Når han henviser til, at de skal udnytte et stort produktionskøkken, så handler det om, at makkerparret har store ambitioner for ild.pizza.

"Køkkenet kan supportere 10 pizzeria, og det er helt sikkert vores mål, at der skal være flere end 10 ild.pizzaer i Aarhus. Vi har allerede to på vej i Lystrup og Skødstrup, som vi forventer åbner om tre måneder. Og så har vi også en drøm om at åbne på Søren Frichs Vej. Vi vil dog helst være ude i oplandet, for der er masser af gode pizzeriaer i Aarhus C," lyder det fra Lasertryk-direktøren, og han fortsætter:

"Jeg vil rigtig gerne skabe en succes, der skal gerne være en mening med galskaben, siger købmanden i mig."

Der bliver brugt italienske råvarer i pizzaerne.

Der bliver brugt italienske råvarer i pizzaerne. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Tanken er, at alle råvarerne skal forberedes på P.O. Pedersens Vej i Skejby, og så skal de køres ud på de enkelte lokaliteter, hvor de så bliver bagt til kunderne, der udelukkende kan betale og bestille deres pizzaer online via hjemmesiden ild.pizza.

Verdensmester om bord

For at få de helt perfekte pizzaer har Lasertryk-direktørerne teamet op med verdensmesteren Marco Fuso, der har lært dem at lave dejen og tomatsovsen. Alt skal foregå på sekundet, for at dejen bliver helt perfekt.

"Han boede hjemme hos mig privat, og han er mega nørdet. Det er ikke for sjov lige at lave sådan en pizzadej," griner Anders Grønborg.

Det er en rå, italiensk stil, der bliver kørt hos ild.pizza.

Det er en rå, italiensk stil, der bliver kørt hos ild.pizza. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Italienske råvarer

Når man bestiller pizza i Skejby-virksomheden, så vælger man selv sit tilbehør, og uanset hvor meget du vælger at få på, så er prisen 79 kroner. Keep it simple, som Anders Grønborg siger.

Systemet husker dig til næste gang, du kommer, da du skal navngive din pizza. Så på den måde kan du nemt og hurtigt bestille din favoritpizza.

"Vi bruger italienske råvarer, og næsten det hele er økologisk. Vi går meget op i hygiejnen," siger Grønborg og fortsætter:

"På et webcam kan du sidde og følge med i, hvor langt vi er med din pizza, og man kan se den blive lavet. Vores ultimative test med den første ild.pizza er ikke, om vi kan markedsføre det, men om vi kan lave en pizza, som folk kan lide. Siden vi åbnede i maj, har vi haft godt gang i den, og der er blevet langet 10.000 pizzaer over disken allerede."

Alle kunderne, der kører med duftende pizzabakker væk fra P.O. Pedersens Vej, bliver mødt af et skilt med skriften: Tak for besøget. Pssst du ser drøn godt ud i dag.

Publiceret 16 July 2019 16:45