Arkivfoto.

Aarhusiansk burgerkæde har indtaget hovedstaden:

Får anmelder til at falde ned af stolen

Politikens madanmelder er noget begejstret over aarhusianske The The Burger Shack, der er åbnet i Carlsberg Byen i København

Det er ved at være længe siden, at de store amerikanske burgerkæder McDonald's og Burger King sad som de eneste på burgermarkedet i Danmark. Især i København er der åbnet et utal af steder, hvor man kan få en lækker bolle med kød, ost, salat og en fed dressing. For nylig var det aarhusianske The Burger Shack, der slog dørene op for første gang i København. Det skete i Carlsberg Byen, og skal man tro Politikens madanmelder Helene Navne, så er netop det sted godt og grundigt ved at overtage pladsen som Københavns nye brugerkonge.

"Fritterne er uovertrufne, sprøde og lækre. Kødet er saftigt, velsmagende og perfekt stegt. Med prisen taget i betragtning: Der er en ny burgerkonge in town.," skriver hun blandt andet i sin madanmeldelse i Politiken, hvor hun giver The Burger Shack topkarakter med seks ud af seks hjerter.

De aarhusianske burgere fik endda Politikens madanmelder til at genbesøge hovedstadens andre burgerspidser, Jagger og Gasoline, for at være helt sikker på, at The Burger Shack er byens nye konge af burgere. Og ja. The Burger Shack slår dem alle, lyder dommen fra anmelderen.

The Burger Shack åbnede sin første restaurant i 2016 i Aarhus. Siden er det gået stærkt for de aarhusianske ejere af burgerkæden.

“Jeg vil mene, at vi har hele pakken. Hvis burgeren mangler noget, kommer folk ikke igen. Hvis det er for dyrt, så gider de ikke. Hvis det ikke smager ordentligt, så gider de heller ikke rigtig. Men fordi vi ligger rigtig godt til prisen samtidig med, at vores burgere har en rigtig lækker smag, så har vi fået den succes, som vi har,” sagde medejer Philip Nykjær Kejser i 2018 til Lokalavisen Aarhus i forbindelse med, at The Burger Shack åbnede restaurant på Trøjborg.

jwh

Publiceret 13 July 2019 11:11