Kristoffer Hjerrild har måttet flytte virksomheden til København fra Aarhus, hvor det hele startede i en lille baggård på Nørrebrogade. Pressefoto

Kristoffer Hjerrild har måttet flytte virksomheden til København fra Aarhus, hvor det hele startede i en lille baggård på Nørrebrogade. Pressefoto

Forretning tredoblet på kort tid:

Pikant sexlegetøj hitter efter optræden i Løvens Hule

L'Amourbox, der startede i Aarhus, fik 1,2 millioner kroner og et væld af nye medlemmer efter deltagelse i det populære DR-program

Smilene er store for tiden hos L'Amourbox og stifter Kristoffer Hjerrild.

Det pikante forretningskoncept, hvor abonnementsmedlemmer månedligt får sendt en pakke med rekvisitter til udfoldelserne i soveværelset, har nemlig oplevet et decideret boost de seneste måneder.

Kristoffer Hjerrild gik fra DR-programmet Løvens Hule med en af den fjerde sæsons største investeringer på hele 1,2 millioner kroner fra løverne Mia Wagner og Jan Lehrmann.

Siden programmet blev sendt i februar er virksomheden vokset med rekordfart.

Bokskonceptet nærmer sig nu 4.000 medlemmer, oplyser L'Amourbox i en pressemeddelelse.

"Før, under og efter programmet var vi begravet i arbejde og kæmpede alt, hvad vi kunne for at følge med de mange nye medlemmer, der havde spørgsmål, og det var lidt af en kamp. Men heldigvis gik det, som det skulle, og vi er virkelig glade og taknemmelige for alle de nye medlemmer, der har lyst til at være en del af L’Amourbox," siger direktør Kristoffer Hjerrild.

Ind i flere lande

At den store investering ser ud til at kunne bære frugt glæder naturligvis løvinde Mia Wagner, der er koncerndirektør i Freeway.

"Da jeg første gang mødte Kristoffer, kunne jeg først og fremmest se en iværksætter med ild i øjnene, og jeg synes også, L’Amourbox er et fantastisk koncept, som prioriterer noget så vigtigt som kærlighed," siger hun og bakkes op med med-investor Jan Lehrmann.

"Jeg er virkelig spændt på, hvad fremtiden bringer. Allerede nu oplever vi en fantastisk udvikling, og jeg er glad for, at jeg kan bidrage med min erfaring fra abonnementsverdenen, så vi i de kommende år kan nå ud til endnu flere."

L'Amourbox har få år på bagen. Kristoffer Hjerrild skød virksomheden i gang i 2017, og nu er han klar til at satse på udbredelse af sex-kasser til udlandet.

"Vi har store ambitioner for L’Amourbox og er allerede på vej ind i flere lande. Vi håber, vi på sigt kan være med til at gøre en forskel i hele Europa," siger Kristoffer Hjerrild.

Om L’Amourbox

  • Blev etableret i december 2017 af Kristoffer Hjerrild og er i dag Nordens førende romantiske medlemsklub.
  • Startede oprindeligt i Aarhus, men har i dag kontor hos Founders House i København
  • 95% af medlemmerne er i et parforhold og har en gennemsnitsalder på 29 år

Publiceret 04 July 2019 10:10