Ilustration af ED Datas nye domicil ved motorvejstilkørslen til Skødstrup.

Ilustration af ED Datas nye domicil ved motorvejstilkørslen til Skødstrup.

Skødstrup-virksomhed runder kvart milliard i omsætning og bygger nyt domicil ved motorvejen

ED Data oplever stor vækst og bygger nyt domicil med plads til at vokse yderligere

Af
Jeppe Rafn

Det går godt for IT-virksomheden ED Data i Skødstrup. Så godt, at ED Data er ved at vokse ud af sine lejede lokaler ved afkørsel 16 på Djurslandsmotorvejen og er godt i gang med at bygge sit helt eget domicil på nabogrunden, som virksomheden har købt.

”Vi er rodfæstet i Skødstrup og glad for at være en del af Skødstrup-Løgten by. Samtidig er det en meget praktisk placering lige ud til motorvejen,” forklarer ED Datas direktør Henrik Bjerrum Nielsen.

ED Data bygger 3.300 kvadratmeter højlager og kontorer, som giver plads til at fortsætte den kraftige vækst, man har haft i de senere år. Virksomheden har på tre år fordoblet antallet af medarbejdere til godt 40 og forventer at fortsætte væksten. Seneste regnskab viste en omsætning på 189 millioner kroner, som forventes at vokse med cirka 30 procent til omkring 250 millioner kroner i indeværende regnskabsår, der slutter med udgangen af juni 2019.

”Vi har lagt på år for år og kommer med et flot regnskab med stor vækst i både omsætning og resultat, som forventes at blive på 7,5 millioner kroner,” fortæller ED Datas direktør Henrik Bjerrum Nielsen.

Bæredygtigt domicil

Det nye domicil bliver bygget med fokus på bæredygtighed. Der kommer for eksempel solceller på taget, og alle lyskilder bliver 100 procent LED-baserede for at bruge så lidt energi som muligt.

De tre ejere af ED Data: Direktør Henrik Bjerrum Nielsen (til venstre), teknisk direktør Rasmus Flindt (i midten) og hovedaktionær og direktør Philip Davidsen.

De tre ejere af ED Data: Direktør Henrik Bjerrum Nielsen (til venstre), teknisk direktør Rasmus Flindt (i midten) og hovedaktionær og direktør Philip Davidsen. Pressefoto

” Vi laver en grøn profil for alle vores projekter og rådgiver vores kunder om bæredygtighed og energieffektivitet i de løsninger, vi tilbyder. Med det nye byggeri tager vi så at sige vores egen medicin, og vi får mulighed for at byde velkommen i lækre omgivelser, hvor vi kan vise de løsninger, vi fortæller om. Det er der noget troværdighed i,” siger Henrik Bjerrum Nielsen og tilføjer:

”Vi får nogle smukke omgivelser og opgraderer til flotte store lokaler med lækre faciliteter, som er med til at udvikle en attraktiv arbejdsplads og tiltrække medarbejdere - og samtidig er et rart sted at komme for kunder og leverandører. En attraktiv arbejdsplads hænger meget sammen med kundeservicebegrebet. Vi tror, at glade medarbejdere giver glade kunder.”

Lager og butik

Udover en ny kontorbygning bygger ED Data også en stor lagerbygning, som skal bruges til konfigurering af kundernes hardware og softwareinstallationer. Det er samtidig planen at indrette en lille butik, fordi nogle private virksomheder og personer gerne selv vil have mulighed for hurtigt at hente computer-tilbehør.

ED Data håber at kunne flytte ind i de nye omgivelser 1. marts 2020.

Fakta

ED Data blev grundlagt i 2002 af virksomhedens nuværende hovedaktionær og direktør Philip Davidsen

Leverer IT-hardware og software til offentlige og private virksomheder i hele landet og har specialister, der hjælper kunderne med projektarbejde og rådgivning

Er guldsponsor i AGF og er engageret i Rønde Bordtennis

Holder rejsegilde på det nye domicil på Grenåvej 629C i Skødstrup torsdag 27. juni kl. 14-17

Publiceret 23 June 2019 08:00