Lars Larsen har kræft og træder derfor tilbage som formand for Jysk og Lars Larsen Group og overlader posten til sin søn, Jacob Brunsborg, oplyser Jysk.

Lars Larsen har kræft og træder derfor tilbage som formand for Jysk og Lars Larsen Group og overlader posten til sin søn, Jacob Brunsborg, oplyser Jysk. Foto: Niels Ahlmann Olesen / Ritzau Scanpix

Lars Larsen alvorligt syg af kræft:

Stopper øjeblikkeligt i Jysk

Lars Larsen er så syg af kræft, at han har valgt at stoppe i Jysk for at bruge tid sammen med familien

Efter mere end 40 år i spidsen for Jysk og Lars Larsen Group har Lars Larsen valgt at træde tilbage som bestyrelsesformand med øjeblikkelig virkning. Det oplyser Jysk i en pressemeddelelse.

Skiftet i formandsstolen kommer tidligere end planlagt, hvilket skyldes, at Lars Larsen for kort tid siden fik konstateret leverkræft, som har spredt sig.

”Det er desværre en meget alvorlig diagnose, jeg har fået, og derfor vil jeg bruge min tid og mine kræfter på min familie. Derfor betyder det meget for mig, at den fremtidige ledelse af virksomheden er på plads,” siger Lars Larsen i pressemeddelelsen.

Ny bestyrelsesformand er Lars Larsens søn, Jacob Brunsborg.

”Jeg er utrolig glad for og stolt over, at Jacob har valgt at tage imod rollen som bestyrelsesformand og dermed videreføre JYSK og Lars Larsen Group som en familieejet virksomhed,” siger Lars Larsen og fortsætter:

”Jacob har været en del af virksomheden igennem mange år og har haft en central rolle i bestyrelserne i mange af selskaberne i Lars Larsen Group. Han er uden tvivl den rigtige til at videreføre den virksomhed, jeg startede."

Lars Larsen startede sin virksomhed i 1979 med sin Jysk Sengetøjslagers-butik på Silkeborgvej i Aarhus, hvor den i øvrigt stadigvæk ligger. Nu hedder butikken dog Jysk som resten af kædens butikker. Virksomhedens internationale hovedkontor ligger desuden i Brabrand, hvor der også er oprettet et museum om Jysk. Det blev indviet i år og fortæller historien om Jysk og Lars Larsen.

jwh

Publiceret 21 June 2019 10:44