Soup Nerds har sidste åbningsdag 22. juni.

Soup Nerds har sidste åbningsdag 22. juni. Foto: Aarhus Update

Soup Nerds lukker: Aarhusianerne var ikke klar til suppebutik

Suppebutik i Aarhus drejer nøglen om blot syv måneder efter åbningen

Soup Nerds i Borggade i Latinerkvarteret i Aarhus C lukker på grund af manglende omsætning.

Lukningen sker blot syv måneder efter, Soup Nerds i november 2018 åbnede og introducerede byen til en ren suppebutik med fire forskellige kødfri og økologiske supper.

Indehaver Michael Hübertz fortæller i en pressemeddelelse, at suppe i de fleste europæiske lande er et ligeværdigt alternativ til pizza, sushi, burger og shawarma, og at en stor del af gæsterne i butikken var udlændinge.

”Mere end 40 procent af gæsterne i Soup Nerds har været udlændinge, både turister og bosat i Danmark. Fra Japan til Argentina og fra Sydafrika til Singapore, Finland, Canada og USA foruden hele Europa og Mellemøsten – og alle med meget positive tilkendegivelser. De danske gæster har derimod været mere skeptiske overfor en ren suppebutik, men til gengæld meget mere positive når de havde prøvet den. Så mange kom igen, når de først havde været hos os den første gang. Men desværre for få”, siger Michael Hübertz.

”Jeg er sikker på at danskerne nok skal få øjnene op for suppe som et både sundt, lækkert og bæredygtigt alternativ til andet take away, men det kræver mere tid og kapital at få hul igennem i en by som Aarhus – specielt med et helt nyt koncept. Det er en skam, fordi responsen var så positiv, og fordi der helt sikkert er plads til et suppetilbud i viften af sushi-restauranter, pizzeriaer, burgerbarer, shawarmabarer og klassiske grillbarer. Men hvis der er nogen derude, der gerne vil køre konceptet videre, må de meget gerne tage fat i mig," fortæller Michael Hübertz med et smil.

Soup Nerds skriver på sin facebookside, at lørdag 22. juni bliver sidste åbningsdag.

jr

Publiceret 21 June 2019 19:39