LaserTryk.dk har netop underskrevet en enorm rammeaftale med staten om at levere tryksager til samtlige statslige institutioner. Pressefoto

LaserTryk.dk har netop underskrevet en enorm rammeaftale med staten om at levere tryksager til samtlige statslige institutioner. Pressefoto

Lasertryk.dk scorer kæmpe millionaftale med staten

Det aarhusianske trykkeri har skrevet under på en toårig rammaftale til en værdi på 200 millioner kroner

De næste to år skal landets største trykkeri, aarhusianske Lasertryk.dk, levere tryksager til samtlige statslige institutioner.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Virksomheden har vundet et udbud til en værdi på 200 millioner kroner og fået del i en rammeaftale, som netop er underskrevet.

"Vi er utroligt glade for, at vi er blevet udvalgt til at være leverandører til staten. Det er en tillidserklæring, som vi er meget stolte af. Det betyder meget for os at kunne levere billige tryksager til staten, som ikke kun kommer LaserTryk.dk til gode, men hele det offentlige system, som kommer til at opleve en langt mere effektiv og strømlinet handel med den nye aftale," siger direktør Anders Grønborg.

Samtlige ministerier, styrelser og selvejende statslige institutioner er forpligtet til at købe alle tryksager gennem den nye rammeaftale. Derudover har alle andre offentlige institutioner – både kommunale og regionale – mulighed for at handle tryksager gennem aftalen.

I forbindelse med så stort et udbud bliver der sat store krav til leverandørerne, og Statens Indkøb skal sikre, at samarbejdsvirksomheder har en stærk profil i forhold til økonomi, CSR og miljø.

"Vi har altid haft orden i penalhuset i forhold til bæredygtighed og alle de ting, der er rundt om virksomheden. Men priserne, som vi kan tilbyde det offentlige, har dog været det vigtigste argument for Statens Indkøb, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af," fortæller Anders Grønborg.

LaserTryk.dk har tidligere vundet udbud på tryksager til enkelte kommuner, men det er første gang, at virksomheden er blevet en del af en så stor, national rammeaftale.

dp

Publiceret 21 June 2019 14:30