Til venstre Tina Juul og ved siden af Bianca Dorbrawa Brumé, som har åbnet klinik for fedtsugning og Botox i Mårslet. Det er denne maskine, der fryser fedtet.

Til venstre Tina Juul og ved siden af Bianca Dorbrawa Brumé, som har åbnet klinik for fedtsugning og Botox i Mårslet. Det er denne maskine, der fryser fedtet. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Ny fedtfrysnings-klinik i Mårslet:

Her bliver man gjort mindre

Clinique Petite åbner i Mårslet 19. juni. Her kan du få lavet Botox og fedtfrysning

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

fedt Det hele startede en aften over Messenger, hvor veninderne Bianca Dobrawa Brumé og Tina Juul skrev om, hvad der skulle ske med deres liv i fremtiden.

Snakken greb om sig, og i løbet af kort tid havde de besluttet sig for, at de skulle starte en forretning sammen. Og det måtte gerne være noget inden for skønhed.

Tina har egen fodklinik på Frederiksberg i København, mens Bianca har været på barsel gennem de seneste par år med sine to børn.

"Jeg har prøvet alt muligt - selvstændig, salgschef og tolk. For mig er det vigtigt at have et job, som jeg brænder for, og det skal ikke være noget, hvor det er nødvendigt at arbejde 80 timer om ugen. Jeg kunne godt tænke mig et sted, der er helt nede på jorden, og hvor vores kunder kan være afslappede og mærke, at der er tid til dem," siger 40-årige Bianca Dobrawa Brumé.

Veninderne fandt hurtigt ud af, at de ville åbne en klinik i en tilbygning til Biancas hus på Enkegårdslunden 2 i Mårslet, hvor man kan få frosset sit fedt med en maskine og derudover få lavet Botox og fillers af Claus Shah-Jørgensen, der er speciallæge.

Tina Juul bor på Sjælland, og vil i begyndelsen være i klinikken, de har valgt at kalde for Clinique Petite, to gange om ugen.

"Vi har brugt meget tid på at sætte os ind i, hvad der sker med kroppen og fedtet, når det bliver frosset. Det er vigtigt for os, at vi kan svare på alle spørgsmålene, som vores kunder har," siger Tina Juul, der sammen med Bianca slår dørene op til den lille klinik 19. juni klokken 19-21 med en åbningsreception, hvor alle er velkomne.

Bianca supplerer:

"Vi vil have høj faglighed, og derfor har vi også prøvet behandlingerne selv. Jeg tænkte selv - fedtfrysning ja, ja. Men jeg prøvede det, og jeg tabte mig faktisk 16 centimer rundt om livet med tre behandlinger på 12 uger."

Sparker røv

Selv om Tina bor på Sjælland, er veninderne ikke i tvivl om, at de får forretningen op at køre.

"Bianca sparker virkelig røv - hun handler. Jeg er mere stille, og jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle lave forretning med hende," siger 35-årige Tina Juul, der ligesom forretningspartneren går efter at give kunderne et frisk og ikke kunstigt look.

Et svært navn

For Bianca og Tina har det været svært at finde ud af, hvad de skulle kalde deres nye biks.

De var omkring mange navne, men det var faktisk Tinas svigerfar, der fandt på Clinique Petite.

"Vi er en lille klinik, og vi laver ting mindre," lyder det fra de to, der påpeger, at de begge er småbørnsmødre, har et par kilo for meget på sidebenene og gerne vil hjælpe andre kvinder til, at de kan blive ved med at føle sig lækre, også når tyngdekraften sætter ind.

Planerne for at hjælpe kvinder på vej mod et fortsat attraktivt ydre rækker længere end fedtfrysning, Botox og fillers.

Makkerparret har nemlig ambitioner om, at næste skridt på deres forretningsrejse går mod permanent hårfjerning. Det er i hvert fald det, de går benhårdt efter.

Tanken er, at de skal bruge resten af året på at få forretningen op at køre, og så håber de på et større sted end Biancas anneks i fremtiden måske tættere på Aarhus Centrum.

Fedtfrysning

  • Ved behandlingens start påsættes applikatorerne de ønskede områder. Et vakuum trækker forsigtigt fedtet op i applikatoren, hvor en kontrolleret nedkøling ned til minus 5-7 grader begynder
  • Frysning får fedtet til at krystallisere, hvilket dræber fedtcellerne, og de udskilles fra behandlingsafslutning og de efterfølgende 8-12 uger igennem lymfekanalerne
  • Behandlingen varer en time
  • Hos Clinique Petite kan man ligge og slappe af imens - eventuelt i selskab med en veninde
  • En behandling med to påsætninger på kroppen kommer til at koste under 5.000 kroner

Publiceret 18 June 2019 20:30