29 aarhusianere står klar til at passe dit kæledyr.

29 aarhusianere står klar til at passe dit kæledyr. Modelfoto: Adobe Stock

Airbnb for kæledyr: Få dit kæledyr passet hos en dyreven i Aarhus

Foreløbig 29 aarhusianere har meldt sig som dyrepasser gennem Petsbnb

Hvis du i ny og næ mangler et sted at få din hund, kat eller fugl passet, kan du benytte dig af en ny service, der hedder Petsbnb.

Petsbnb er en digital platform, der er bygget op ligesom udlejningsservicen Airbnb, som hjælper dig med at komme i kontakt med private dyrepassere i dit lokalområde. Her kan private passere og ejere gå ind og søge efter tid og sted for pasning og fodring af hunde, katte, fugle og gnavere med flere.

Det er kæledyr-butikskæden Maxi Zoo, der i samarbejde med iværksætteren Henrik Jessen Jensen står bag den nye platform.

”Vi ved, at det for de fleste dyreejere kan være en stor udfordring at få passet sit kæledyr i forbindelse med ferier af kortere og længere varighed. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi ville samarbejde med Henrik Jessen Jensen om, i vores øjne, at skabe denne fantastiske service, som kan gøre livet lidt lettere for de kæledyrsejere, der blandt andet er i Aarhus,” fortæller direktør Bo Demant i en pressemeddelelse fra Maxi Zoo.

Petsbnb opfordrer passer og ejer til at mødes og hilse på hinanden, inden man laver en bookning, og når det gælder hunde og katte, følger der en forsikringsordning med, når man booker pasning gennem Petsbnb.

Foreløbig har 29 dyrepassere i Aarhus og omegn tilmeldt sig ordningen. En af dem er Sille Holm:

”Jeg har meldt mig som passer hos Petsbnb, da det er en dejlig måde at få dyr ind i ens liv på og på den måde få prøvet, om det er noget for en selv, inden man anskaffer sig et kæledyr. Desuden er det en måde at hjælpe andre på, og selv få en god weekend ud af det,” fortæller Sille Holm.

Den enkelte dyrepasser fastsætter selv sin pris for pasning, således at prisen kommer til at afspejle udbud og efterspørgsel. Både dyreejer (4 procent) og dyrepasser (14 procent) betaler et gebyr, som ifølge Petsbnb primært går til at dække forsikringen for hunde og katte.

jr

Publiceret 18 June 2019 18:26