Nyt boligprojekt i Åbyen i Åbyhøj.

Nyt boligprojekt i Åbyen i Åbyhøj. Illustration: Arkitema Architects.

Tæt ved by og natur: 101 nye lejligheder på vej i Åbyen

Syv bygninger med store og små lejligheder klar til indflytning i foråret 2021

Der bliver opført syv etagebygninger med i alt 8.400 kvadratmeter boligareal fordelt på 101 lejligheder på Lokesvej i Åbyhøj. Boligbyggeriet er anden etape i det nye kvarter Åbyen, der ligger på den tidligere fragtmandscentral lidt udenfor Ringgaden, som binder Åbyhøj og Aarhus C sammen.

Colliers i Aarhus oplyser i en pressemeddelelse, at der kommer både store og små lejligheder i de syv nye bygninger, som vil være klar til indflytning om knap to år.

”Disse lejligheder henvender sig til både familier, seniorer og unge mennesker, der gerne vil bo tæt på naturen, men samtidig tæt på byen. Det er en virkelig god beliggenhed, fordi du får Brabrandstien nærmest i baghaven, der er nem adgang til dagligvareindkøb i den nye Netto, og både specialbutikkerne i midtbyen samt de primære af byens uddannelsesinstitutioner er kun en kort cykeltur væk," siger director Anders Holm fra Colliers i Aarhus.

Nyt boligprojekt i Åbyen i Åbyhøj.

Nyt boligprojekt i Åbyen i Åbyhøj. Illustration: Arkitema Architects.

Colliers har på vegne af AabyCity Holding formidlet salget af boligprojektet til en tysk pensionskasse.

"Der er ingen tvivl om, at disse boliger er attraktive, og blandt andet derfor er det forventeligt en fordelagtig investering. Netop denne type projekter har vi gennem en længere periode oplevet stor investorinteresse for, både fra danske og udenlandske investorer," siger Anders Holm fra Colliers i Aarhus.

Boligerne er tegnet af Arkitema Architects og vil blive opført af entreprenøren JCN Bolig.

jr

Publiceret 12 June 2019 13:38