Købmand Lise Leander sammen med regionschef Jesper Nørgård (til venstre) og salgsdirektør Mads Nysted.

Købmand Lise Leander sammen med regionschef Jesper Nørgård (til venstre) og salgsdirektør Mads Nysted. Pressefoto

Hæder til Rema 1000 i Stavtrup: Nærvær og positivt menneskesyn

Købmand Lise Leander får ros for at have gjort Rema 1000 til lokalområdets foretrukne indkøbssted

Rema 1000 i Stavtrup er blevet kåret som den bedste Rema 1000-butik i regionen. Det blev afsløret, da discountkæden i søndags fejrede 25-års jubilæum i Danmark med en kæmpe fest for 8.400 ansatte i Boxen i Herning.

”Butikken har dygtige medarbejdere, der alle kender deres mål og roller. Der er et rigtigt godt arbejdsmiljø, som skaber energi og smil hos hele personalet. Kunderne er altid i centrum i alt, hvad butikken foretager sig, og butikken holder et meget højt kvalitetsniveau,” siger butikkens regionschef Jesper Nørgård i en pressemeddelelse fra Rema 1000.

Regionschefen fremhæver købmand Lise Leander for at have gjort Rema-1000 til Stavtrups mest populære sted at handle ind.

”Lises nærvær i butikken betyder, at den er blevet lokalområdets foretrukne indkøbssted. Lise er et lysende eksempel på, hvordan et positivt menneskesyn går hånd i hånd med godt købmandskab,” siger Jesper Nørgård.

Lise Leander har i 12 år stået i spidsen for Rema 1000-butikken i Stavtrup, som undervejs er flyttet til en central placering ved rundkørslen overfor Højvangskolen.

”Vores kunder har masser af muligheder for at handle på vej hjem fra arbejde, men mange vælger at handle lokalt hjemme hos os, og det er jeg dybt taknemmelig for. Butikken var aldrig blevet til den butik, den er i dag, uden den kæmpe opbakning fra lokalsamfundet og mine medarbejdere, som hver dag er imødekommende, kompetente og servicemindede. Vores mål er, at vi aldrig vil skuffe vores kunder,” siger Lise Leander.

Rema 1000 har 333 butikker i Danmark, som er delt op i 13 regioner. Ved festen i Herning blev der også kåret en vinder på tværs af regionerne. Den hæder gik til Rema 1000 på Søndre Fasanvej i Valby.

jr

Publiceret 12 June 2019 07:38