Arkivfoto: Camilla Kjærgaard Olesen

'Mo' træffer svær beslutning:

Lukker madbod i gågaden efter blot ni måneder

Mo'Rices koncept med at blande sushi og burrito holdt ikke et år i Ryesgade i Aarhus. Ejeren, Mohammed Karim, har valgt at lukke boden for at satse 100 procent på sit sushi-sted i Viby

Af
Jonas Wrede Hansen

Nu er det snart slut med at købe sushi-burritos i starten af gågaden i Aarhus. Mohammed Karim, som hos de fleste blot er kendt under kaldenavnet 'Mo', lukker nemlig 29. juni sin Mo'Rice-bod i Ryesgade. Dermed fik konceptet blot lov til at eksistere i ni måneder, fortæller han til Lokalavisen Aarhus.

"Det er jeg nødt til. Det er ikke fordi, den ikke er populær. Der er mange, som har boden som et favoritsted, men jeg har erkendt, at jeg ikke er superman. Det kræver rigtig meget tid og energi - og mere end forventet - at køre to forskellige koncepter med hver deres markedsføring og målgruppe," forklarer Mohammed Karim, som også har Teriyaki Sushi på Skanderborgvej i Viby, og fortsætter:

"Derfor vil jeg hellere fokusere på at gøre Teriyaki Sushi endnu bedre over for de mange faste og nye kunder, vi har i butikken i Viby. Jeg var glad for Mo'Rice, men jeg har ikke haft fritid. Det har været hårdt."

Sur smiley var en øjenåbner

For en måned siden fik Mohammed Karim en sur smiley og en bøde hos sin sushi-restaurant i Viby for dårlig rengøring. Den sure smiley er ikke årsagen til, at han vælger at lukke sin bod i midtbyen, men den hårdtarbejdende aarhusianer fortæller dog til Lokalavisen Aarhus, at smileyen fik øjnene op for, at han ikke kunne overkomme både at have en madbod i den aarhusianske gågade samtidig med at opfylde sine ambitioner for sushi-restauranten i Viby.

"Det var slet ikke godt nok. Men det er der rettet op på nu, og nu vil jeg kun have fokus på at gøre Teriyaki Sushi endnu bedre," fortæller Mohammed Karim, der samtidig påpeger, at Teriyaki Sushi i sidste uge fik den glade smiley tilbage igen.

Selvom beslutningen om at lukke Mo'Rice er truffet, så er det stadigvæk muligt de næste tre uger at prøve de såkaldt sushi-burritos, som består af et stort stykke tang med chilimayo, teriyakisovs, salat, peberfrugt, agurk, ris og så laks, kylling eller rejer. Mohammed Karim vil nemlig gerne sige ordentligt farvel til sine kunder i midtbyen.

"Jeg vil ikke bare lukke fra den ene dag til den anden. Det har jeg set rigtig mange pizza-steder gøre, men det gør jeg ikke med min Mo'Rice-bod. Vi holder åbent de næste tre uger med gode tilbud," fortæller han til Lokalavisen Aarhus.

Publiceret 11 June 2019 20:30