Arkivfoto: Henrik Sørensen

Classic Race Aarhus skal have ny direktør

Efter fire år stopper Mike Legarth som Classic Race-direktør

Efter fire år i spidsen for Nordeuropas største motorsportsevent har Mike Legarth valgt at træde et skridt tilbage. Mike Legarth skal fremover alene fokusere på at søge de bedste og mest interessante biler og kørere til racet i Aarhus. Det betyder, at Classic Race Aarhus skal finde en ny direktør, oplyser racefestivalen i en pressemeddelelse.

”Det har været en spændende opgave at stå i spidsen for en velgørende organisation med 1000 frivillige og masser af udfordringer, men også krævende. Med bopæl og egen virksomhed i Kolding er det ikke længere muligt at håndtere begge opgaver helhjertet. Jeg er stolt over det organisationen og ikke mindst de frivillige har skabt gennem de seneste fire år, og jeg glæder mig til fortsat at bidrage til dette fantastiske event i Aarhus,” siger Mike Legarth i pressemeddelelsen.

Bestyrelsesformand for Classic Race Aarhus, Claus Søgaard Poulsen, takker Mike Legarth for en flot indsats gennem de seneste fire år:

”Vi er glade for, at Mike fortsat vil bidrage til udvikling af eventet med sine spidskompetencer. Vi vil nu igangsætte en proces med at finde en kandidat som direktør til at videreudvikle Classic Race Aarhus."

Den 11. udgave af Classic Race Aarhus køres fra 29. til 31. maj næste år.

jwh

Fakta

Classic Race Aarhus er en non-profit-organisation, hvor overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn. Racefestivalen er to gange blevet udnævnt til Årets Motorsports Event i Danmark, ligesom eventen har vundet en Auto Award. 1.000 frivillige hjælper til før, under og efter løbet. I 2018 blev Classic Race Aarhus overværet af 37.000 tilskuere. Siden den første udgave af Classic Race Aarhus i 2010 er mere end 1.300.000 kroner blev doneret til projekter i form af dels kontanter, dels trafiksikkerhedsudstyr, heriblandt mere end 20.000 refleksveste.

Kilde: Classic Race Aarhus

Publiceret 07 June 2019 09:29