Mads Langer og Tina Dickow giver dobbeltkoncert i Aarhus.

Mads Langer og Tina Dickow giver dobbeltkoncert i Aarhus. Foto af Tina Dickow: Anders Hede. Pressefoto af Mads Langer

Tina Dickow og Mads Langer giver dobbeltkoncert i festugen

To af Danmarks populæreste solister giver koncert sammen i Aarhus Festuge

Tina Dickow og Mads Langer går på scenen sammen til Aarhus Festuge. Søndag 1. september giver de to danske stjerner dobbeltkoncert på Amfiscenen mellem Musikhuset og Aros.

”Det er lidt af en dansk drømmeduo. Med Tina Dickow på hjemmebane og højaktuelle Mads Langer på samme scene er der lagt op til en stemningsfuld aften med skøn musik i smukke omgivelser,” siger Musikhusets kunstneriske chef Mette Kier i en pressemeddelelse.

Både Dickow og Langer har ofte spillet i Musikhuset, men det er første gang, de træder op på scenen sammen i Smilets by.

Mads Langer hitter i øjeblikket med sin første plade på dansk, 'Mellem linjerne', og er i gang med at producere et internationalt album. Publikum kan helt sikkert også glæde sig til at høre en række af hans store hits gennem tiden, ligesom Tina Dickow har rygsækken fuld af hits. Hendes seneste plade 'Fastland' udkom i efteråret 2018.

Koncerten begynder søndag 1. september klokken 20 og er sat til at vare tre timer og ti minutter. Billetter koster 375 kroner.

Musikhusets program i Festugen byder også på et show med det canadiske popikon Peaches, Star Wars filmkoncert med Aarhus Symfoniorkester og den 'intense og pirrende' danseforestilling No sex med Marie Brolin-Tani og Black Box Dance Company. Der er også koncerter med navne som Oh Land, britiske Anthony Strong og Sebastians 70 års hyldestkoncert med Danmarks Underholdningsorkester. Endelig byder programmet på Zulu Comedy Festival og Early Late Night Show med Melvin Kakooza til at varme lattermusklerne op.

jr

Publiceret 03 June 2019 10:09