Foto: Rema 1000

Foto: Rema 1000

Åbningsdato klar: Beboere i Åhusene og nyt kæmpebyggeri får indkøbsmulighed

I kommende uge åbner Rema 1000 sin ottende butik i Aarhus

De mange beboere i Åhusene, resten af borgerne i Godsbaneområdet og ikke mindst de kommende beboere i det nye, store boligbyggeri Trianglen får kort til indkøb fra næste uge.

Torsdag den 23. maj klokken 8.00 åbner en ny Rema 1000-butik i det spritnye Trianglen-byggeri med facade ud til Søren Frichs Vej. Butikken vil dog høre hjemme på den nye vej Dirch Passers Gade.

På åbningsdagen vil der være vindmøller til børnene og roser til de første 200 fremmødte, ligesom der bydes på smagsprøver og gode åbningstilbud hele dagen.

Købmanden er 34-årige Stig Sekkelund, som vil skabe en lokal købmandsfornemmelse tilpasset kundernes behov.

"Både jeg selv og hele teamet i butikken glæder sig til at åbne dørene til den nye butik. Vi starter fra nul, men jeg ser det som en spændende udfordring og en sjov oplevelse at bygge en lokal købmandsforretning op helt fra bunden," siger købmanden han.

I butikken på Dirch Passers Gade vil han med gammeldags købmandsskab skabe et hyggeligt miljø, hvor der er rart at være.

"Vi skal være kendt for den gode stemning. Det skal være en hyggelig indkøbsoplevelse for city-kunderne at handle i vores Rema 1000. Vi vil slå et slag for, at man sagtens kan have en lokal købmandsfornemmelse, selvom man driver butik midt i centrum."

Fra 24. maj vil butikken have åbent alle ugens dage fra 07.30 til 22.

Den nye butik bliver den ottende Rema 1000 i Aarhus, og den femte i Aarhus C.

dp

Publiceret 15 May 2019 19:06