Pressefoto:

Pressefoto: Flixbus

Flixbus åbner første danske natlinje til København med stop i Aarhus

Nu kan du køre med Flixbus gennem natten og vågne op i Københavns Lufthavn

For første gang åbner en national natlig fjernbusforbindelse i Danmark. Det er selskabet Flixbus, som er begyndt at køre mellem Hirtshals og København med afgang torsdag til søndag.

Undervejs er der opsamling i Hjørring, Aalborg, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia og Odense. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Klokken 23.55 forlader bussen Aarhus, og klokken 04.35 er den i Københavns Lufthavn, hvorfra den kører til København og slutter sin rute på Ingerslevsgade ved hovedbanegården i København. Fra lufthavnen mod Jylland er der afgang klokken 23.55.

Flixbus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i det danske netværk, og globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande. Det er på baggrund af populære natlinjer i Europa, at selskabet nu også vælger at åbne en i Danmark.

"En god del af vores forbindelser i Europa er natlinjer, og de er populære, også fordi man på denne måde kan spare en hotelovernatning på sin tur gennem Europa. Nu åbner vi den første natlinje i Danmark, og håber, at passagererne kan få gavn af denne mulighed for at komme sovende igennem landet," siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved Flixbus Danmark, i pressemeddelelsen.

jwh

Fakta om Flixbus

  Flixbus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i det danske netværk

  Selskabet samarbejder med 20 lokale, danske vognmænd

  Flixbus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017

  Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande.

  Flixbus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma.

  FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne Flixbusser.

Kilde: Flixbus

Publiceret 26 April 2019 06:58