Tom Kristensen har aldrig før deltaget i det aarhusianske motorsportsløb. Foto: Audi AG

Tom Kristensen har aldrig før deltaget i det aarhusianske motorsportsløb. Foto: Audi AG Audi Communications Motorsport

Skal køre Formel 1-bil:

Tom Kristensen deltager i Classic Race Aarhus

Den ni-dobbelte Le Mans-vinder deltager for første gang i Classic Race Aarhus

Når jubilæumsudgaven af Classic Race Aarhus finder sted den 17.-19. maj, bliver det med deltagelse af Danmarks største motorsportsnavn nogensinde.

Den ni-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen har nemlig meldt sin ankomst til racefestivalen, hvor han skal køre i hele tre forskellige biler for det fynske bilhus Selected Car Group.

Det oplyser Classic Race Aarhus i en pressemeddelelse.

"Vi er utroligt glade for, at Tom Kristensen deltager i årets løb. Tom er jo Kongen af Le Mans, og han er en fantastisk ambassadør for motorsporten i både ind- og udland," siger Mike Legarth, direktør for Classic Race Aarhus.

Og publikum langs asfaltbanen mellem Marselisborg Slot og Aarhusbugten har noget at glæde sig til.

"Selected Car Group stiller en Formel 1-racer til rådighed for Tom i vores Formel 1-opvisning, men det bliver ikke den eneste bil, han kører. I Gentleman Show Class sætter han sig bag rattet af en smuk klassiker, og endelig kommer bilhuset med en spektakulær Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo, som Tom skal køre i velgørenhedskørslen Race med Hjertet."

Tom Kristensen selv glæder sig over, at han endelig kunne få plads i kalenderen til Classic Race Aarhus.

"Jeg glæder mig meget til at være en del af Classic Race Aarhus. Jeg har hørt mange rosende ord om arrangementet, men det er først nu, at løbet ikke falder sammen med mine andre forpligtelser som for eksempel Formel 1-steward, så jeg ser frem til at tilbringe tre gode dage i Aarhus," siger race-legenden fra Hobro.

dp

Publiceret 24 April 2019 19:50