Der er stadig pladser at få på Lystrup Svømnings SommerCamp.

Der er stadig pladser at få på Lystrup Svømnings SommerCamp.

Lystrup Svømning holder SommerCamps for tiende gang

Arrangør melder udsolgt i uge 27, men har stadig ledige pladser til populær sommersvømning i uge 28

Af
Kim Skovrup Andersen

Ferieaktivitet Det er efterhånden blevet en fast tradition, at Lystrup Svømning hvert år i juli arrangerer udsolgte SommerCamps, som giver børn mulighed for at udfolde sig i vandet.

I år fejrer arrangørerne 10 års jubilæum og har stadig plads til flere børn i uge 28.

SommerCamps er for børn i årgangene 2007-2013, og børnene kan derfor også se frem til nogle sjove jubilæumscamps:

"Vi vil igen i år gøre os umage for at lave de bedste camps nogensinde og arbejder hårdt på at skrue et spændende og sjovt program sammen med de sejeste campbørn. Og mon ikke, at vi skal fejre det store jubilæum med børnene," siger campleder Sofie Hviid.

Sjove aktiviteter

Til Sommercamps er der noget for enhver smag. Børnene vil både blive præsenteret for aktiviteter, som de måske har kendskab til, men også til aktiviteter, som de ikke har prøvet før:

"På SommerCamps skal vi tilbringe mange timer i svømmehallen. Vi skal både blive bedre til at svømme, men vi skal også lave nogle ting, som børnene måske ikke ved, at man rent faktisk kan lave i en svømmehal. Sidste år havde vi for eksempel WipeOut med nogle ret vilde rekvisitter," fortæller Sofie Hviid.

SommerCamps er for alle børn, uanset om man går til svømning eller gerne vil lære at svømme. Alle kan være med, og det vigtigste på SommerCamps er, at børnene skal have det sjovt:

"Børnene kommer til at lære nye ting i vand og på land, rykke deres grænser og vi kommer til at grine en masse sammen, for det skal være sjovt at være på SommerCamp. Alle børn kan være med, uanset om du er en haj til at svømme eller er ved at lære at begå dig i vand," forklarer camplederen.

SommerCamp i Lystrup har været meget populær gennem årene og plejer at blive udsolgt.

SommerCamp i Lystrup har været meget populær gennem årene og plejer at blive udsolgt.

Instruktørerne på SommerCamps er ansat af Lystrup Svømning til at undervise og har alle relevant uddannelse og erfaring med at undervise i og arrangerespændende aktiviteter med børnene:

"Vi har et virkelig stærkt og kompetent instruktørteam, der møder børnene, hvor de er, og samtidig er dygtige undervisere på hver deres område”, fortæller Sofie.

Udsolgt hvert år

Lystrup Svømnings Sommercamps har historie for at melde udsolgt hvert år, og derfor skal man skal være ude i god tid for at få billetter.

”Det er meget vigtigt for os, at alle børn går hjem med et smil på læben hver dag. Derfor gør vi meget ud af at skabe et tillidsbånd mellem instruktører og campansvarlige og børnene. Så er jeg også sikker på, at det har stor betydning, at børnene bliver præsenteret for et nyt og spændende program hvert år. Uden at afsløre for meget, kan vi garantere at årets program vil overraske, imponere og udfordre børnene, der hvor de er," fastslår Sofie Hviid.

Hvis man ønsker at tilmelde sit barn til SommerCamp kan man gøre dette via Lystrup Svømnings hjemmeside under ‘Kultur og events’.

Publiceret 18 April 2019 08:00